Λάρισα: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη άνδρας που επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί

Λάρισα: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη άνδρας που επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί

Όπως διαπιστώθηκε, πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα είχε προσπαθήσει να κάψει ζωντανή την πρώην σύζυγό του

Αίσθηση έχει προκαλέσει συμβάν με άνδρα που αποπειράθηκε να αυτοπυρποληθεί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς όπως αποκαλύφθηκε από την Αστυνομία, πριν από την συγκεκριμένη ενέργεια είχε αποπειραθεί να πυρπολήσει την πρώην σύζυγο του.

Συγκεκριμένα, ο αλλοδαπός άνδρας χθες το απόγευμα και ενώ η επίσης αλλοδαπή πρώην σύζυγός του στάθμευε το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό της στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει, την αιφνιδίασε, περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό την ίδια και το εσωτερικό του αυτοκινήτου της και επιχείρησε να βάλει φωτιά με αναπτήρα που κρατούσε. Ευτυχώς, στο σημείο βρισκόταν συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, που είδε τι συνέβαινε και παρενέβη εγκαίρως αποτρέποντας τον δράστη να ολοκληρώσει την πράξη του.

Στη συνέχεια ο δράστης μετέβη στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου αφού περιέλουσε τον εαυτό του με εύφλεκτο υγρό, απειλούσε ενώπιον των περαστικών να αυτοπυρποληθεί. Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις αναπτήρες, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο της πλατείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δοχεία με βενζίνη και μία βαριοπούλα.

Ο παρολίγον δολοφόνος και αυτόχειρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.