Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση, εμπλέκεται το παιδί μου», λέει ο πατέρας κατηγορούμενου

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση, εμπλέκεται το παιδί μου», λέει ο πατέρας κατηγορούμενου

Η θλίψη και η δικιά μας είναι μεγάλη, δεν θα περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο σε κανένα παιδί», είπε και ισχυρίστηκε ότι το δικό του δεν συμμετείχε

Σε πολύ δύσκολη θέση είναι πλέον και οι γονείς των κατηγορούμενων για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον. Για την φρικιαστική υπόθεση μίλησε ο πατέρας ενός από τους οκτώ κατηγορούμενους και ισχυρίστηκε αφενός ότι το παιδί του δεν συμμετείχε και αφετέρου ότι άπαντες είναι σε άθλια κατάσταση, έπειτα από την αποκάλυψη των βιασμών σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Υποστήριξε πως ο γιος του δεν συμμετείχε στο περιστατικό αλλά κατανοεί την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και η οικογένεια του 15χρονου. «Η θλίψη και η δικιά μας είναι μεγάλη, δεν θα περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο σε κανένα παιδί. Δυστυχώς εμπλέκεται και το παιδί το δικό μου το οποίο από την μεριά του προσπάθησε να βοηθήσει, ώστε να μην ξανασυμβεί αυτό», είπε στην εκπομπή «Tlive» ο πατέρας ενός από τους κατηγορούμενους και συνέχισε ως εξής:

«Θα έπρεπε κι εμείς να γνωρίζουμε παραπάνω πράγματα για να πάμε κι εμείς να καταγγείλουμε το περιστατικό, πράγμα που δεν γνωρίζαμε ολόκληρη την ιστορία και καταλήξαμε εδώ, σε αυτό το σημείο που και το παιδί εμπλέκεται, ενώ στην ουσία δεν συμμετείχε και προσπάθησε να βοηθήσει, όταν έμαθε τι συνέβαινε.

Είμαστε σε άθλια κατάσταση, το παιδί δεν μπορεί να συνέλθει και ούτε εμείς μπορούμε. Καταλαβαίνουμε ότι και η οικογένεια του 15χρονου θα είναι σε χειρότερη κατάσταση. Αυτοί που έχουν κάνει αυτό το περιστατικό σαφώς και θα πρέπει να τιμωρηθούν. Όσοι δεν είχαν συμμετοχή, θα πρέπει να φανερωθεί η αλήθεια».

Μάλιστα, ο πατέρας του κατηγορούμενου ανέφερε πως δέχονται απειλητικά μηνύματα.