Ηλεία: Ανήλικος λήστεψε μικροβιολογικό εργαστήριο στην Ανδραβίδα

Ηλεία: Ανήλικος λήστεψε μικροβιολογικό εργαστήριο στην Ανδραβίδα

Έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την Αστυνομία, στην οποία είναι γνωστός για την παραβατική συμπεριφορά του

Εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε σε μικροβιολογικό εργαστήριο σε περιοχή της Ανδραβίδας στην Ηλεία και διαπιστώθηκε, ότι δράστης ήταν ένας 17χρονος Έλληνας.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του 17χρονου αξιοποιώντας μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονταν στο σημείο της ληστείας, ενώ έγιναν και οργανωμένες επιχειρήσεις σε καταυλισμούς Ρομά της περιοχής. Οι αστυνομικοί μπορεί να κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία του δράστη, δεν κατάφεραν όμως να τον συλλάβουν, αφού σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, ο ανήλικος αμέσως μετά τη πράξη του φέρεται να έχει φύγει από τον Νομό Ηλείας.

Ο ανήλικος δράστης κατάφερε να αφαιρέσει από συρτάρι γραφείου του εργαστηρίου το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ενώ κατά την έξοδό του από τον χώρο έγινε αντιληπτός από υπάλληλο, η οποία όταν κατάλαβε, ότι ο 17χρονος είχε αδειάσει το ταμείο, αποπειράθηκε να τον σταματήσει. Ο 17χρονος όμως την έσπρωξε με τα χέρια του, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο πάτωμα και να τραυματισθεί ελαφρά στο χέρι της, με τον δράστη να φεύγει από το σημείο πεζός με άγνωστο συνεργό του, που τον περίμενε.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία σε βάρος του 17χρονου, καθώς και σε βάρος ενός άγνωστου συνεργού του, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ανήλικος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές της Ηλείας, αφού έχει εμπλακεί σε σωρεία υποθέσεων κλοπών σε περιοχές του Νομού.