Γλυκά Νερά: Παραδόθηκαν δύο άνδρες για τους πυροβολισμούς έξω από το βενζινάδικο

Γλυκά Νερά: Παραδόθηκαν δύο άνδρες για τους πυροβολισμούς έξω από το βενζινάδικο

Παρουσιάστηκαν συνοδεία δικηγόρου στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Παραδόθηκαν στην Αστυνομία το πρωί της Παρασκευής δύο άνδρες ηλικίας 24 και 32 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν ότι πυροβόλησαν έξω από βενζινάδικο στη Λεωφόρο Λαυρίου στα Γλυκά Νερά τη Δευτέρα των Χριστουγέννων 26 Δεκεμβρίου.

Τα δύο νεαρής ηλικίας άτομα παρουσιάστηκαν συνοδεία δικηγόρου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και δήλωσαν ότι εμπλέκονται στο περιστατικό. Κάμερες ασφαλείας είχαν καταγραψει ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart να περνάει έξω από το βενζινάδικο με επιβαίνοντες δύο άτομα. Ο οδηγός μείωσε ταχύτητα, με τον συνοδηγό να βγάζει το χέρι του από το παράθυρο και να πυροβολεί δυο φορές στον αέρα και στη συνέχεια ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκαν από την περιοχή.

Τη στιγμή εκείνη στο πρατήριο υγρών καυσίμων ήταν ένας υπάλληλος, ο οποίος δεν τραυματίστηκε και αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία. Λίγο αργότερα στη περιοχή έφτασαν αστυνομικοί, που εντόπισαν δυο κάλυκες. Το βενζινάδικο ανήκει στην οικογένεια 38xρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιούνιο, από άγνωστους, στο πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε στον Γέρακα.