Ροδόπη: Ο δήμαρχος Ιάσμου απέλυσε εργαζόμενο επειδή είναι… «Γκιουλενιστής»

Ροδόπη: Ο δήμαρχος Ιάσμου απέλυσε εργαζόμενο επειδή είναι… «Γκιουλενιστής»

Ο Οντέρ Μουμίν απέλυσε ακόμη εργαζόμενη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» ως μέλος της «Εγχώριας Εγκληματικής Οργάνωσης ΕΥΡ-ΑΚΗ»

Σε μία απίστευτη και παράνομη ενέργεια προέβη ο δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, ο οποίος απέλυσε εργαζόμενο στον δήμο με μία πρωτοφανή αιτιολογία.

Σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» αλλά και στην ιστοσελίδα του δήμου Ιάσμου στο Facebook, ο μειονοτικός δήμαρχος ανακοινώνει, ότι «διακόπτει άμεσα τη σύμβαση εργασίας στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Νιαζή Χασάν του Αλή, για σπουδαίο υπηρεσιακό λόγο - Ισχυρές ενδείξεις για συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση FETO». Δηλαδή ο εν λόγω δήμαρχος ενεργώντας κατά της επιθυμίες της Άγκυρας, ακολουθεί την πολιτική της σε Ελληνικό έδαφος, μολονότι για την Ελλάδα αλλά και για τις ΗΠΑ όπου ζει αυτοεξόριστος από την Τουρκία ο Φετουλάχ Γκιούλεν, δεν έχει χαρακτηριστεί ως τρομοκράτης.

Όμως ο δήμαρχος Ιάσμου δεν σταμάτησε εκεί. Απέλυσε και την εργαζόμενη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» Ελισάβετ Τσουλίδου, με την… κατηγορία ότι είναι μέλος της «Εγχώριας Εγκληματικής Οργάνωσης ΕΥΡ-ΑΚΗ», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη σελίδα του δήμου στο Facebook. Συγκεκριμένα αναφέρει, ότι «η Ελισάβετ Τσουλίδου αποτελεί σύνδεσμο και σχετίζεται με τον Σταύρο Καζάκη, τέως Δήμαρχο Ιάσμου και τον διαγραφέντα ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο, τέως Πρόεδρο ΔΣ Ιάσμου, Μεχμέτ Μεχμέτ. Ενώ τέλος ο Μεχμέτ Μεχμέτ ανήκει ταυτοχρόνως και αποτελεί σύνδεσμο μεταξύ της Εγχώριας Εγκληματικής Οργάνωσης ΕΥΡ-ΑΚΗ και της Διεθνούς Τρομοκρατικής Οργάνωσης FETΟ. Ο Μεχμέτ Μεχμέτ, η σύζυγος του Μεχμέτ Μεχμέτ, Λεμάν (συγγενείς του τέως Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν) αλλά και ο τέως Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, αποτελούν μέλη και της Διεθνούς Τρομοκρατικής Οργάνωσης FETΟ».