Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Ζητώ συγγνώμη, πάγωσα, ένιωσα αδύναμος», ισχυρίζεται ο ένας εκ των κατηγορουμένων

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Ζητώ συγγνώμη, πάγωσα, ένιωσα αδύναμος», ισχυρίζεται ο ένας εκ των κατηγορουμένων

«Του είπα ότι μπροστά μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Να μην φοβάται. Δεν μου απάντησε σ’ αυτό. Ένα εντάξει μόνο», είπε

Οι λέξεις είναι φτωχές για να αποτυπώσουν τα συναισθήματα ντροπής και φρίκης της ελληνικής κοινωνίας για την υπόθεση με τον βιασμό 15χρονου από άλλους ανήλικους συμμαθητές του στο Ίλιον.

Αρκετοί από αυτούς έχουν κριθεί προφυλακιστέοι κάποιοι, ενώ ένας από τους κατηγοροιύμενους μίλησε στην εκπομπή του Alpha «ΤLive» και ισχυρίστηκε ότι δεν μπόρεσε να παρέμβει επειδή...τρόμαξε και πάγωσε.

«Πάγωσα, τρόμαξα για την ακρίβεια για ένα με δυο δευτερόλεπτα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, υπάρχουν πολλές φωνές. Και φώναξα και ένιωσα αδύναμος γιατί ήταν πιο πολλοί από εμένα. Μετά το τελευταίο περιστατικό η παρέα διαλύθηκε. Το θύμα μας είπε ότι δεν θέλει να μιλάει με κανέναν από εμάς. Πήρε τηλέφωνο ένα μέρος της παρέας και του το είπε. Ότι δεν θέλει να μιλήσει ξανά με κανέναν. Δεν θέλει να βρεθεί ξανά με κανέναν, παρόλα αυτά εγώ με το θύμα κρατούσα φιλικές και καλές σχέσεις. Μιλούσαμε μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου, μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Μιλούσαμε για αγορίστικα πράγματα όπως το ποδόσφαιρο, άσχετο με το περιστατικό», είπε αρχικά.

«Του ζήτησα συγγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. Του είπα ότι μπροστά μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Να μην φοβάται. Δεν μου απάντησε σ’ αυτό. Ένα εντάξει μόνο», συμπλήρωσε.