Θανατηφόρο τροχαίο στο Βουκουρέστι: Νομικά θα κινηθεί η οικογένεια του 53χρονου θύματος

Θανατηφόρο τροχαίο στο Βουκουρέστι: Νομικά θα κινηθεί η οικογένεια του 53χρονου θύματος

«Η Καϊλή καταχράστηκε χρήματα και ζητάει δικαιοσύνη, δεν θα ζητήσουμε εμείς;» είπε χαρακτηριστικά η αδελφή του άτυχου άνδρα

Νομικά θα κινηθεί κατά παντός υπευθύνου η οικογένεια του 53χρονου από τη Λάρισα, που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα στο Βουκουρέστι, όπως έκανε γνωστό σήμερα η αδελφή του θύματος.

Με σπασμένη τη φωνή της, τόνισε πως ο ανιψιός της έχει τα γενέθλιά του σήμερα και πήγε στην Ρουμανία, να παραλάβει την σορό του νεκρού πατέρα του και την τραυματισμένη μητέρα του. Όπως είπε σε δηλώσεις της «έχει γίνει η νεκροψία. Στο Βουκουρέστι πήγε ο γιος του αδελφού μου και έγινε η αναγνώριση. Δεν έχω ακόμα εικόνα, για το πότε θα επιστρέψει η σορός του αδελφού μου. Και η νύφη μου ζήτησα να επιστρέψει με ασφάλεια με ασθενοφόρο, ξέρω ότι θα επιστρέψει, αλλά δεν γνωρίζω το πότε. Η νύφη μου είναι δυνατό παιδί, αλλά είναι σοκαρισμένη, γιατί πήγε ένα ταξίδι με τον άνδρα της και επιστρέφει μόνη της με τον άνδρα της στο κουτί».


Εμφανώς συγκινημένη πρόσθεσε ότι «ήταν ένα ζευγάρι που μόνο ο θάνατος θα μπορούσε να τους χωρίσει» και συνέχισε λέγοντας: «Ευχαριστώ τον Θεό, που έζησε η νύφη μου, γιατί την έχουν ανάγκη τα παιδιά της. Είμαι στήριγμά τους, θα κάνω ό,τι χρειαστεί η νύφη μου και τα παιδιά της. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να πειράξει την οικογένεια, με διάφορα σχόλια κλπ. Είναι αυτονόητο, ότι θα κινηθούμε νομικά. Η Καϊλή καταχράστηκε χρήματα και ζητάει δικαιοσύνη, δεν θα ζητήσουμε εμείς; Ο αδελφός μου ήταν εργατικός από τα 17 του, ήταν το στήριγμα και η κολόνα της οικογένειας. Τι θα γίνει, ας μου τον φέρνανε ζωντανό και δεν θα γινόταν τίποτα. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Οι ειδικοί θα βγάλουν τα πορίσματα. Ο ανιψιός μου που πήγε να αναγνωρίσει τον πατέρα του, είναι ένα παιδί ψύχραιμο και πειθαρχημένο, έχει κάνει στις ειδικές δυνάμεις, σήμερα έχει γενέθλια και γιορτάζει τα γενέθλια με τον πατέρα του και τη μάνα του έτσι…».