Τροχαίο στη Λεωφόρο Σουνίου: «Ξύπνησε να κάνει τη δουλειά του και δεν ξαναγύρισε»

Τροχαίο στη Λεωφόρο Σουνίου: «Ξύπνησε να κάνει τη δουλειά του και δεν ξαναγύρισε»

«Μας πήραν σβάρνα, αδερφέ» είπε στον αδερφό του ο 52χρονος υπάλληλος καθαριότητας

Τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο 52χρονος υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Σαρωνικού που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ και τραυματίστηκε από αυτοκίνητο ενώ δούλευε περιγράφουν ο γιος και ο αδερφός του.

Μιλώντας στο Star o αδελφός του 52χρονου τραυματία τόνισε ότι την ώρα που έμπαινε στο χειρουργείο είχε τις αισθήσεις του.

«Μας πήραν σβάρνα, αδερφέ», είπε ο 52χρονος στον αδερφό του.

«Πρέπει να σταθούμε όλοι σε αυτή την οικογένεια γιατί ο αδελφός μου έφερνε το μεροκάματο στο σπίτι. Έχει δυο παιδιά που σπουδάζουν, η αποκατάστασή του θα είναι μακροχρόνια θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα», είπε ο αδερφός του 52χρονου.

«Ξύπνησε να κάνει τη δουλειά του, να προσφέρει όπως κάθε μέρα εδώ και 25 χρόνια για τον δήμο μας και δεν ξαναγύρισε», σημείωσε ο γιος του θύματος.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, την παραμονή των Χριστουγέννων, στον κεντρικό δρόμο της Κερατέας. Ο 52χρονος του απορριμματοφόρου κατέβηκε από το όχημα με τον συνάδελφό του και τοποθέτησαν τον κάδο στην ειδική δαγκάνα για να τον αδειάσουν. Όπως όμως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε από το σημείο του τροχαίου, ένα σκούρο αυτοκίνητο έπεσε πάνω του με ταχύτητα.

«Το μόνο που άκουσα ήταν το "μπαμ"»

Ο οδηγός του οχήματος, Νίκος Σάνος μιλώντας στο Star ανέφερε: «εγώ ήμουν μέσα για να οπλίσω την κίνηση για το απορριμματοφόρο και το μόνο που πρόλαβα να ακούσω ήταν το “μπαμ”».

Ο άτυχος 52χρονος έπεσε στην άσφαλτο αιμόφυρτος και τότε ο οδηγός του απορριμματοφόρου έτρεξε να τον βοηθήσει.

Για τις δραματικές στιγμές μίλησε και ο ξάδελφος του 52χρονου, Δημήτρης Φιλίππου. «Είδα τον ξάδελφό μου κάτω και το πρώτο πράγμα που έγινε είναι ότι είδα πως έλειπε ένα κομμάτι από το πόδι του. Τον αγκάλιασα και του είπα “ξάδελφε τι έγινε;”. “Μητσάρα, ξάδελφε, δεν αισθάνομαι τα πόδια μου”, μού είπε», τόνισε.

Το τελικό πόρισμα θα βγάλει η Τροχαία με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχει στα χέρια της, αλλά και τις μαρτυρίες των ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο τη στιγμή του ατυχήματος.