Χαλάνδρι: Συνελήφθη 26χρονος έχοντας στην κατοχή του κάθε είδους ναρκωτική ουσία και 19.000 ευρώ

Χαλάνδρι: Συνελήφθη 26χρονος έχοντας στην κατοχή του κάθε είδους ναρκωτική ουσία και 19.000 ευρώ

Βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, Ecstasy και φαρμακευτικά δισκία

Πολυκατάστημα ναρκωτικών ήταν στην κυριολεξία ένας 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στην περιοχή του Χαλανδρίου για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του κατηγορουμένου στην διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης, ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, δισκίων Ecstasy και φαρμακευτικών δισκίων στην ευρύτερη περιοχή του Χαλανδρίου, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Από έρευνα στην οικία και την κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 54,3 γραμμ. κοκαΐνης, 101,7 κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), 113,1 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 95,5 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 51 δισκία Ecstasy, 50 φαρμακευτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 18.960 ευρώ, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.