MyFlex: Χορταστικό Πρόγραμμα Απώλειας Βάρους 

MyFlex: Χορταστικό Πρόγραμμα Απώλειας Βάρους 

Ο ιδρυτής του προγράμματος απώλειας βάρους MyFlex, Δημήτρης Οικονομάκης, εγγυάται αδυνάτισμα και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής χωρίς επικίνδυνες δίαιτες και απαγορευμένες τροφές

Ο ιδρυτής του προγράμματος απώλειας βάρους MyFlex, Δημήτρης Οικονομάκης, εγγυάται αδυνάτισμα και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής χωρίς επικίνδυνες δίαιτες και απαγορευμένες τροφές.

Η απώλεια βάρους είτε για λόγους υγείας είτε για θέματα προσωπικής αισθητικής είναι μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί πολλή προσοχή. Είναι συνετό να απευθυνθείτε σε έναν έμπειρο διαιτολόγο, καθώς οι εξουθενωτικές και μη εξατομικευμένες δίαιτες είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και διατροφικές διαταραχές, όπως η βουλιμία, η ανορεξία ή η ορθορεξία.

Το εμπεριστατωμένο πρόγραμμα απώλειας βάρους MyFlex έχει από πίσω του όχι μόνο μια έμπειρη ομάδα διαιτολόγων αλλά και έναν τεράστιο αριθμό ευχαριστημένων πελατών που σταδιακά και σταθερά απέκτησαν το σώμα των ονείρων τους.

Ποιο είναι το μυστικό που κάνει το πρόγραμμα απώλειας βάρους MyFlex τόσο επιτυχημένο;

Το μυστικό της επιτυχίας του MyFlex στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες. Το πρώτο καθοριστικό στοιχείο είναι η δημιουργία εξατομικευμένων πλάνων διατροφής. Η ομάδα των έμπειρων διαιτολόγων συζητά με τον κάθε ενδιαφερόμενο και φτιάχνει ένα πρόγραμμα καθημερινών γευμάτων και σνακς πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και γεύση, ξεχωριστό και μοναδικό για τον καθένα. Αυτή η εξατομίκευση είναι το κλειδί για την σημείωση εντυπωσιακών αποτελεσμάτων γρήγορα και σταθερά. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κάθε οργανισμού, όπως φύλο, ηλικία, τρόπος ζωής, δημιουργούν και οδηγούν σε διαφορετικές ανάγκες σε μακροθρεπτικά συστατικά (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λιπίδια).

Το δεύτερο θεμελιώδες χαρακτηριστικό του προγράμματος MyFlex έγκειται στην ικανοποίηση των αναγκών ενός οργανισμού σε μακροθρεπτικά συστατικά και όχι στη μείωση των θερμίδων που καταναλώνονται καθημερινά. Αυτό είναι και το επαναστατικό κομμάτι του συγκεκριμένου συστήματος απώλειας βάρους. Πιο αναλυτικά, δεν υπάρχουν τροφές που απαγορεύονται ή cheat meals σε αυτό το διαιτολόγιο. Όλα τα φαγητά αντιμετωπίζονται για αυτό που είναι πραγματικά: νόστιμα καύσιμα που προσφέρουν στον οργανισμό συγκεκριμένο ποσοστό θρεπτικών στοιχείων.

Τα υγιεινά τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής στο Flexstores επιτρέπουν στους πελάτες του να καταναλώνουν καθημερινά τα αγαπημένα τους φαγητά, σνακς και γλυκά χωρίς καμία απολύτως ενοχή. Πώς το καταφέρνουν αυτό; Όλα τα προϊόντα στο φυσικό και ηλεκτρονικό αυτό κατάστημα είναι προσεκτικά επιλεγμένα, ώστε να έχουν φτιαχτεί από αγνά και φυσικά υλικά και να είναι πλούσια σε μακροθρεπτικά συστατικά. Για παράδειγμα, ήξερες ότι υπάρχουν υγιεινά πατατάκια ή σιρόπια χωρίς θερμίδες; Αυτά και άλλα πολλά τέτοια φοβερά προϊόντα σε περιμένουν στο Flexstores.

Αρκεί μόνο η καλή διατροφή για να δει κάποιος αποτελέσματα;

Ναι. Η θρεπτική διατροφή είναι ο καθοριστικός παράγοντας για να μπορεί το σώμα να λειτουργεί σωστά. Όταν κάποιος καταναλώνει την ακριβή ποσότητα φαγητού που χρειάζεται καθημερινά για να λειτουργεί αποτελεσματικά και αποδοτικά ο οργανισμός του, τότε θα αρχίσει να παρατηρεί μια μείωση στο βάρος και μια αύξηση στη σωματική και ψυχολογική του κατάσταση.

Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι η κίνηση βοηθά σε μεγάλο βαθμό τη διατροφή και συμβάλλει στην ταχύτερη εμφάνιση εντυπωσιακών αποτελεσμάτων. Όταν λέμε κίνηση, εννοούμε μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων από τον καθημερινό περίπατο, την έναρξη ενός αθλήματος ή την εγγραφή σε γυμναστήριο.

Σημασία έχει να βρει ο καθένας μία δραστηριότητα που τον ενθουσιάζει ακόμα και στην σκέψη.