Ρόδος: Καταγγελία για βιασμό 4χρονης από συνάδελφο των γονιών της

Ρόδος: Καταγγελία για βιασμό 4χρονης από συνάδελφο των γονιών της

Με μεγάλη προσοχή εξετάζουν την υπόθεση οι αστυνομικοί

Η αστυνομία της Ρόδου έχει στα χέρια της μία σοβαρή καταγγελία για βιασμό 4χρονης από άνδρα ο οποίος είναι συνάδελφος των γονιών του παιδιού.

Σύμφωνα την dimokratiki.gr, η εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε τον Οκτώβριο κατόπιν διαβίβασης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, λόγω αρμοδιότητας, ανώνυμης καταγγελίας στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καταγγέλλων ισχυρίστηκε πως μια οικογένεια στη Ρόδο δίνει το 4χρονο κορίτσι της σε άτομο που χαρακτηρίζεται ψυχικά διαταραγμένο και είναι συνάδελφος των γονέων του παιδιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία το 4χρονο παιδί έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ακολούθησε, μάλιστα, και δεύτερη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος ενός εκ των δύο παιδιών της οικογένειας και συγκεκριμένα του αγοριού 7 ετών.

Από την πλευρά της η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου ζήτησε τη λήψη καταθέσεων από αστυνομικούς ενώ διενεργείται έρευνα για τυχόν τέλεση των αδικημάτων της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, βιασμό, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και σωματική βλάβη σε βάρος αδυνάμων ατόμων.

Ιατροδικαστής που εξέτασε το 4χρονο κορίτσι διαπίστωσε παλαιά ρήξη του παρθενικού του υμένα ενώ από τις καταθέσεις που ελήφθησαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει προκύψει κάτι το επιβαρυντικό πέραν του ό,τι τα δύο παιδιά άγγιξαν τα απόκρυφα σημεία συμμαθητών τους.

Το ανήλικο αγόρι που εξετάστηκε παρουσία ψυχολόγου υποστήριξε ότι το τελευταίο έτος εντός της σπιτιού τους ο πατέρας του προέβαινε σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα εις βάρος του, κάτι που έκανε και σε δημόσιους χώρους παρουσία τρίτων.

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει απαγορευθεί κάθε επικοινωνία του ανήλικου από τον πατέρα του και έχει απομακρυνθεί από την οικία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...