Ρόδος: Καταγγελία σε βάρος 62χρονου για ασέλγεια σε ανήλικα αγόρια έναντι αμοιβής

Ρόδος: Καταγγελία σε βάρος 62χρονου για ασέλγεια σε ανήλικα αγόρια έναντι αμοιβής

Οι σοκαριστικές πράξεις φέρεται να διαπράχθηκαν τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2022 στο σπίτι του στην Μεσαιωνική πόλη

Μια σοκαριστική υπόθεση με καταγγελλόμενο για σεξουαλικά αδικήματα με ανήλικα αγόρια έναν 62χρονο ημεδαπό, απασχολεί την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου σχημάτισαν δικογραφία εις βάρος ενός 62χρονου ημεδαπού για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων από ενήλικο, έναντι αμοιβής, τετελεσμένες και σε απόπειρα. Της αστυνομικής έρευνας προηγήθηκαν τρεις Εισαγγελικές Παραγγελίες τον Νοέμβριο του 2022 για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τετελεσμένη και σε απόπειρα, πράξεις που έλαβαν χώρα από τον Μάιο του 2022 έως τον Ιούνιο του 2022 εις βάρος δύο ανήλικων αγοριών ημεδαπών, ηλικίας 17 και 15 ετών και δύο ανήλικων αλλοδαπών αγοριών ηλικίας 14 ετών.

Ο 62χρονος καταγγέλθηκε, ότι προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανηλίκων εντός της οικίας του στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, προσφέροντας τους χρήματα ή διάφορα υλικά ανταλλάγματα. Κατόπιν έγγραφων ανώνυμων καταγγελιών στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, πιθανότατα από περιοίκους, για τακτικές επισκέψεις ανηλίκων στην οικία του, διενεργήθηκε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας εξακριβώθηκε η επίσκεψη των ανηλίκων στην οικία του.

Τα ανήλικα αγόρια, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, αρνήθηκαν την τέλεση σεξουαλικών πράξεων με τον ενήλικο και ισχυρίστηκαν, ότι μετέβησαν στην οικία του και συνομίλησαν, και ότι ήπιαν καφέ μαζί του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...