Αίρεται σταδιακά η απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας

Αίρεται σταδιακά η απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας

Κανονικά τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό - Δεμένα τα πλοία παραμένουν στο λιμάνι του Λαυρίου

Κανονικά θα διεξάγονται τα περισσότερα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας από τις απογευματινές ώρες, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και εξασθένησης των ισχυρών ανέμων που έπνεαν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο, που σύμφωνα με την ΕΜΥ έφταναν κατά τόπους τα 9 μποφόρ.

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου. Από το λιμάνι του Πειραιά τα δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη θα εκτελεστούν κανονικά. Στις 9:00 το βράδυ θα αναχωρήσουν το "Κρήτη ΙΙ" και το "Κνωσός Παλλάς" για το Ηράκλειο και το "Έλυρος" για τα Χανιά. Το "Κυδων Παλάς" θα αναχωρήσει στις 10:30 για τα Χανιά. Επίσης, το δρομολόγιο του "Blue Star Naxos" αντί στις 5:30 το απόγευμα θα εκτελεστεί στις 11:00 το βράδυ για Σύρο, Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα Κουφονήσι Κατάπολα. Στις 11:00 το βράδυ θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο για τη Ρόδο το "Blue Star 2".

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Από το λιμάνι της Ραφήνας στις 5:30 το απόγευμα θα εκτελεστεί το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου "Θεολόγος" για τις Κυκλάδες. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.