Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ποιος είναι ο «Μιχάλης» που εξέδιδε μαζί με τον Ηλία Μίχο την ανήλικη

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ποιος είναι ο «Μιχάλης» που εξέδιδε μαζί με τον Ηλία Μίχο την ανήλικη

Ο 57χρονος όχι μόνο την συνόδευε στα αυτοκίνητα των βιαστών της, αλλά εμφανίζεται να της έκλεινε και ραντεβού

Στα «χέρια» της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο περιβόητος «Μιχάλης», τον οποίο είχε περιγράψει η 12χρονη από τον Κολωνό ως συνεργάτη του μαστροπού της Ηλία Μίχου, ο οποίος συνόδευε την ανήλικη στα αυτοκίνητα των βιαστών της, ενώ εμφανίζεται και ο ίδιος ως μαστροπός της, αφού φέρεται να της έκλεινε και ραντεβού με παιδοβιαστές.

Ο 57χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασία Ανηλίκων στον Πειραιά, ενώ ήδη πραγματοποιείται έρευνα στο σπίτι του. Νωρίτερα είχε εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης. Τον «Μιχάλη» εκτός από την 12χρονη έχουν επικαλεστεί και άνδρες που επικοινώνησαν με το κορίτσι μέσω μηνυμάτων, τα οποία περιλαμβάνονται στην δικογραφία. Ο ρόλος του «Μιχάλη» σκιαγραφείται μέσα από τις καταθέσεις της 12χρονης καθώς εμφανίζεται να παροτρύνει το παιδί να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο.

Ποιος είναι ο Μιχάλης

Σύμφωνα με το Mega, το πραγματικό του όνομα είναι Μανώλης και είναι 57 ετών. Πρόκειται για συνταξιούχο ναυτικό, ενώ είναι πατέρας μιας ανήλικης κόρης 5 ετών. Ο ίδιος καταχωρούσε αγγελίες της 12χρονης σε ιστοσελίδα με οίκους ανοχής και από εκεί «ψάρευε» υποψήφιους πελάτες. Μάλιστα, στην ίδια ιστοσελίδα διαφημιζόταν και ο οίκος ανοχής που την εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος.

Σε μία συνομιλία της 12χρονης με τον περιβόητο «Μιχάλη», φαίνεται ότι όχι μόνο λειτουργούσε ως βοηθός του Ηλία Μίχου, αλλά καυχιόταν πως εκείνος ήταν που της έκλεινε τις καλύτερες συμφωνίες. Μεταξύ άλλων σε κατάθεσή της η 12χρονη είχε πει για το πρόσωπο αυτό: «Ο Ηλίας έστελνε μηνύματα στον "Μιχάλη", λέγοντας ότι είμαι εγώ που τα στέλνω. Του είχε πει, ότι έχω ανάγκη από λεφτά και αυτός έβρισκε φίλους του».