Καλαμάτα: Αυτοκτονία ο θάνατος του ζεύγους ηλικιωμένων σε νταμάρι

Καλαμάτα: Αυτοκτονία ο θάνατος του ζεύγους ηλικιωμένων σε νταμάρι

Βρέθηκε σημείωμα στο οποίο εξηγούσαν τους λόγους που τους οδήγησαν στη μοιραία αυτή απόφαση

Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του ζεύγους ηλικιωμένων, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι σε νταμάρι στα Λέικα Καλαμάτας.

Πρόκειται για 70χρονο γνωστό εργολάβο της Καλαμάτας και την 68χρονη σύζυγό του, συνταξιούχο εκπαιδευτικό. Ο 70χρονος φέρεται να έπεσε από πολυ μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του, ενώ η σορός της συζύγου του βρέθηκε σε άλλο σημείο, περίπου 50 μέτρα από το σημείο πτώσης του 70χρονου, χωρίς όμως να φέρει τραύματα, που συνάδουν με πτώση απο ύψος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το messinialive.gr, βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο εξηγούσαν τους λόγους, που τους οδήγησαν στη μοιραία αυτή απόφαση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα φίλος και συνεργάτης του 70χρονου, το τελευταίο διάστημα έδειχνε προβληματισμένος και τoυ είχε εκμυστηρευτεί τις σκέψεις του για το μοιραίο, λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι έχει «θηλιά στο λαιμό».

Κανείς όμως δεν μπορούσε να πιστέψει, ότι θα έκανε πράξη όσα έλεγε. Ήδη από χθες το βράδυ τους αναζητούσαν οι δικοί τους άνθρωποι, οι οποίοι ανησύχησαν καθώς δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματα, ενώ σήμερα στο σημείο της τραγωδίας τους εντόπισε συγγενής τους, που κατευθύνθηκε στο σημείο μετά από μαρτυρίες, ότι είχαν θεαθεί νωρίτερα να πηγαίνουν με τα πόδια προς το λατομείο.