Κόρινθος: Συνελήφθη η «καλλονή με το μαύρο σκυλάκι» – Εξαπατούσε επιχειρήσεις

Κόρινθος: Συνελήφθη η «καλλονή με το μαύρο σκυλάκι» – Εξαπατούσε επιχειρήσεις

Πώς την κατάλαβε οδηγός ταξί

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε 26χρονη αλλοδαπή.

Ζούσε «χλιδάτη» ζωή «φεσώνοντας» ξενοδοχεία για διαμονή και γεύματα. Δεν κατάφερε όμως να ξεγελάσει παρά την εκθαμβωτική παρουσία της, έναν οδηγό ταξί ο οποίος όχι μόνο δεν την πίστεψε αλλά και την κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Η δράση της 26χρονης «καλλονής με το μαύρο σκυλάκι», αποκαλύφθηκε στην Κόρινθο. Τα ξημερώματα της 5ης Δεκεμβρίου είχε καλέσει Ραδιοταξί για να την μεταφέρει από την Ναύπακτο όπου διέμενε, στην Κόρινθο έναντι αμοιβής 200 ευρώ.

Η κατηγορούμενη φτάνοντας στον προορισμό της είπε ότι δεν είχε μετρητά για να τον πληρώσει απέστειλε σε κινητό τηλέφωνο του γιου του οδηγού, εικονικό παραστατικό πείθοντας τον ότι έχει γίνει η μεταφορά του συγκεκριμένου ποσού. Όταν το θύμα αντιλήφθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπακτίας και σε συνεργασία με το αντίστοιχο τμήμα ης Κορίνθου κατάφεραν να την εντοπίσουν και να την συλλάβουν.

Από την προανάκριση προέκυψε πως η 26χρονη Σλοβάκα είχε διαπράξει ακόμα τρείς απάτες σε ξενοδοχεία και μίνι μάρκετ σε Ναύπακτο και Πάτρα, ενώ σε βάρος της εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις απατών.