Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Θετικό το αλκοτέστ του μοντέλου που παρέσυρε και σκότωσε μοτοσυκλετιστή

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Θετικό το αλκοτέστ του μοντέλου που παρέσυρε και σκότωσε μοτοσυκλετιστή

Η ποσότητα του αλκοόλ που εντοπίστηκε στον οργανισμό της είναι διπλάσια του επιτρεπόμενου

Θετικό βρέθηκε το αλκοτέστ της νικήτριας του GNTM 4, Κυβέλης Χατζηευστρατίου, η οποία παρέσυρε και σκότωσε μοτοσικλετιστή τον περασμένο Οκτώβριο στη συμβολή της Αριστοτέλους με την Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας.

Η ποσότητα του αλκοόλ που εντοπίστηκε στον οργανισμό της είναι διπλάσια του επιτρεπόμενου, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Super Katerina» του Alpha. Συγκεκριμένα, η αιθυλική αλκοόλη ήταν 1,02 γραμμάρια ανά λίτρο, όταν το όριο είναι το 0,50 gr/l.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα του δεύτερου τεστ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον νόμο, η ποινή με την οποία ενδεχομένως θα βρεθεί αντιμέτωπη η νικήτρια του GNTM 4 είναι τουλάχιστον 10 χρόνια κάθειρξης. H υπόθεση, ωστόσο, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάκρισης και σχηματίζεται η δικογραφία σε βάρος της.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε ξημερώματα, την ώρα που το φανάρι ήταν παλλόμενο. Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου προκειμένου να τον αποφύγει έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Σημειώνεται ότι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, μετά την προβλεπόμενη διαδικασία μετά τη σύλληψη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας από τροχαίο, είχε αφεθεί ελεύθερη.