Γιαννακοπούλου: Εάν «μύρισε» εκλογές, σας προκαλούμε, κάντε εκλογές

Γιαννακοπούλου: Εάν «μύρισε» εκλογές, σας προκαλούμε, κάντε εκλογές

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ για το κύμα ακρίβειας και την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο

«Ατελέσφορες, ανεπαρκείς και αναποτελεσματικές» χαρακτήρισε τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου μιλώντας στο σχέδιο νόμο του Υπουργείου Οικονομικών με τις φορολογικές και τελωνειακές διατάξεις.

Παρατήρησε πως «η αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών μειώνεται συνεχώς, ο πληθωρισμός καλπάζει, ενώ οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ο πρωτογενής τομέας αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλες δυσκολίες, υπονομεύοντας έτσι τις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας». Τόνισε πως «η λογική των επιδομάτων και των επιδοτήσεων κάθε μορφής δείχνουν τα όριά τους πλέον, ενώ θα μπορούσαν να ληφθούν σημαντικά, ριζικά μέτρα, τα οποία θα είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα, ουσιαστικό αντίκτυπο στις ζωές των Ελλήνων πολιτών». Εμείς, ως ΠΑΣΟΚ, είπε η βουλευτής, «έχουμε προτείνει κατ' επανάληψη μέτρα απέναντι στα οποία η Κυβέρνησή σας κωφεύει ή απαντά ότι δεν μπορούν τάχα να εφαρμοστούν» και αναφέρθηκε αναλυτικά στις προτάσεις του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σχολίασε πως αντί ο Πρωθυπουργός «να μας λέει από την Καλλιθέα ότι «μύρισε» εκλογές να τις προκηρύξει, γιατί η χώρα δεν αντέχει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Αφού έχει «μυρίσει εκλογές», κάντε εκλογές. Σας προκαλούμε γιατί δεν είναι θεσμική συμπεριφορά το να παραλύει μια ολόκληρη δημόσια διοίκηση, τα Υπουργεία και όλα να βρισκόμαστε σε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και μέσα σε ένα αρρωστημένο και τοξικό και διχαστικό κλίμα εξαιτίας όλης αυτής της θολούρας και της σκοτεινιάς».