Εβελίνα Παπούλια: «Τι θέλετε να σας πω; Για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του κ. Φιλιππίδη;»

Εβελίνα Παπούλια: «Τι θέλετε να σας πω; Για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του κ. Φιλιππίδη;»

Συγκλονίζει η κατάθεση της ηθοποιού

Η Εβελίνα Παπούλια συγκλόνισε τους πάντες με την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Η περιγραφή της για το πώς την παρενόχλησε σεξουαλικά ο κατηγορούμενος ηθοποιός προκάλεσε σοκ.

Όσα κατέθεσε η Εβελίνα Παπούλια:

«Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και Τρίτη.

Το άλλο γεγονός ήταν ότι με φωνάζει στο καμαρίνι και πάω. Μου λέει κάτι περί ανέμων και υδάτων και ξαφνικά με αρπάζει από τη μέση, πάει να μου βάλει χέρι. Τον σπρώχνω, τύπου όμως χαχαχα. Κατάλαβε ότι δε μπορεί να συνεχίσει. Την επόμενη μέρα μπήκε στο καμαρίνι μου, του είπα να βγει για να ετοιμαστώ. Μετά ολοκληρώθηκε η συνεργασία. Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν έκανε κάτι παραπάνω, επειδή ήταν γνωστό ότι είμαι αντιδραστική και δεν τον έπαιρνε για άλλη αντικατάσταση».

Σύμφωνα με όσα είπε ο Άγγελος Βουράκης στο «Πρωινό μας», η Εβελίνα Παπούλια ξεκίνησε την κατάθεσή της χαρακτηρίζοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη «ταλαντούχο, χυδαίο και εξουσιομανή». Ο δημοσιογράφος σημείωσε πως οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη προσπάθησαν να αποδομήσουν τον λόγο της ηθοποιού, καθώς ο πελάτης τους ισχυρίζεται ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Ο κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε από τον φροντιστή του θεάτρου να πει τη δική του εκδοχή, εκείνος υποστήριξε πως δεν είδε να συμβαίνουν όλα όσα κατέθεσε η Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός μετά από όλα αυτά είχε μία αποστροφή και απάντησε: «Τι θέλετε να σας πω; Για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του κ. Φιλιππίδη προκειμένου να δείτε αν λέω αλήθεια ή όχι;».