Αιματηρή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Ρατσιστικά κίνητρα βλέπει η οικογένεια του 16χρονου – «Δεν πυροβόλησε για να φοβίσει το παιδί αλλά για να το σκοτώσει»

Αιματηρή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Ρατσιστικά κίνητρα βλέπει η οικογένεια του 16χρονου –  «Δεν πυροβόλησε για να φοβίσει το παιδί αλλά για να το σκοτώσει»

«Όλη η οικογένεια είναι σε κατάσταση σοκ»

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγείται σήμερα ο 32χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κατηγορείται ότι πυροβόλησε στο κεφάλι 16χρονο, στη διάρκεια καταδίωξης, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Θείος του 16χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τη σφαίρα που δέχθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια καταδίωξης, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την κατάσταση της υγείας του 16χρονου ανιψιού του και την επιθυμία της οικογένειας του για Δικαιοσύνη.

Όπως είπε ο θείος του 16χρονου όλη η οικογένειά είναι σε κατάσταση σοκ από το περιστατικό και σημείωσε ότι αυτό δεν έπρεπε να γίνει για 20ευρώ βενζίνη.

Πρόσθεσε ακόμα ότι ο 16χρονος δεν είχε μαζί του κανένα όπλο, όπως αρχικά είχε ακουστεί, καθώς σύμφωνα με τον θείο του το αυτοκίνητο ελέγχθηκε στη συνέχεια και δεν βρέθηκε τίποτα.