Λαμία: Έσπασαν με κλωτσιές την πόρτα σε καφετέρια και μπούκαραν μέσα – Δείτε βίντεο

Λαμία: Έσπασαν με κλωτσιές την πόρτα σε καφετέρια και μπούκαραν μέσα – Δείτε βίντεο

Eίναι η 4η ή 5η φορά που «ανοίγουν» το συγκεκριμένο μαγαζί

Διάρρηξη σε καφετέρια σημειώθηκε στη Λαμία και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, όπου διακρίνονται οι διαρρήκτες να σπάνε με κλωτσιές την πόρτα και στη συνέχεια να μπαίνουν μέσα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr οι άγνωστοι χτύπησαν νύχτα και μάλιστα είναι η 4η ή 5η φορά που «ανοίγουν» το συγκεκριμένο μαγαζί, χωρίς ωστόσο να πάρουν κάτι αφού οι ιδιοκτήτες δεν αφήνουν χρήματα στην ταμειακή. Όμως καλούνται να πληρώσουν το κόστος της σπασμένης πόρτας και της τζαμαρίας.

Πιο αναλυτικά, πίσω από την πόρτα υπήρχε σιδεριά με λουκέτο. Οι διαρρήκτες όμως επέμεναν για αρκετή ώρα με πολλά χτυπήματα και κλωτσιές με αποτέλεσμα στο τέλος, όπως θα δείτε και στο βίντεο, να «μπουκάρουν» μέσα.

Πήγαν κατευθείαν στην ταμειακή, πήραν τα λιγοστά ψιλά που υπήρχαν μέσα. Φεύγοντας πήραν μια μικρή πετσέτα και σκούπισαν το πόμολο της πόρτας για να καθαρίσουν τα αποτυπώματα, ενώ στο τέλος έκλεισαν την πόρτα και έφυγαν σαν κύριοι, μαζί με τους συνεργούς που περίμεναν απ’ έξω.

2
σχόλια
  1. avatar Συμπτωση…

    Βρε κουτό ειναι ο δρομος που πανε τακτικα στην εκκλησια και γι αυτο ξανα και ξανα μπαινουν μεσα, τι νομισες οτι το κανουν επιτηδες?

  2. avatar Πόσο

    θράσος... Απερίγραπτο. Ίσως απαραίτητες πιο πολλές περιπολίες...

Παρακαλούμε περιμένετε ...