Αττική: Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Αττική: Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή

Συνελήφθησαν στην Αθήνα την περασμένη Τρίτη (29/11) από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις αλλοδαποί (21, 27, 28 και 34 ετών) για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικούς συνέλαβαν, τρεις από τους κατηγορούμενους (21, 27 και 34 ετών) να μεταφέρουν από το χώρο των αποσκευών αυτοκίνητου σε άλλο αυτοκίνητο 4 σακούλες απορριμμάτων. Σε έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι οι σακούλες περιείχαν 18,776 κιλά αναμεικτικής ουσίας για νόθευση-ανάμειξη ηρωίνης και στο όχημα που οδηγούσε ο 34χρονος βρέθηκε και κατασχέθηκε νάιλον συσκευασία με 10 γραμμάρια κοκαΐνης. Στη συνέχεια, οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, σε έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του 27χρονου και στο σπίτι του 34χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 5,420 κιλά αναμεικτικής ουσίας για νόθευση-ανάμειξη ηρωίνης, 230 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας, 5 κινητά τηλέφωνα παλαιού τύπου, πυροβόλο όπλο με γεμιστήρα. Επιπλέον, σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 21χρονου και του 28χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με 7,4 γραμμάρια κοκαΐνης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.