Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας: Πλημμύρισε η πτέρυγα Covid – Δεν υπάρχει υδραυλικός

Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας: Πλημμύρισε η πτέρυγα Covid – Δεν υπάρχει υδραυλικός

Πριν δύο μήνες νοσηλεύτρια είχε πάθει ηλεκτροπληξία

Πλημμύρισε η πτέρυγα κορονοϊού στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όταν έσπασε σωλήνας την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN οι διάδρομοι γέμισαν νερά και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να μεταφερθούν οι ασθενείς από τα 17 κρεβάτια σε άλλη πτέρυγα. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει υδραυλικός.

«Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για τον ίδιο θάλαμο που πριν ένα χρόνο είχαμε καταγγείλει ότι υπήρχε πρόβλημα στη λειτουργία του οξυγόνου. Πριν δύο μήνες είχαμε καταγγείλει ότι μία νοσηλεύτρια είχε ακουμπήσει σε γυμνά καλώδια και είχε πάθει ηλεκτροπληξία.Είναι μια κατάσταση χρόνια, δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο» είπε η παθολόγος Μαίρη Ακρογιάννη.

«Έχει δίκιο, το νοσοκομείο Νίκαιας έχει πολλά προβλήματα. Αυτά τα θέματα τα λύνουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων, και αν δεν μπορούν, οι διοικήσεις μπορούν να αλλαχθούν» είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

 

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Πλημμύρισε όπως λέει το ρεπορτάζ η πτέρυγα κορονοϊού στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όταν έσπασε σωλήνας την περασμένη Παρασκευή. Στο ίδιο νοσοκομείο πριν λίγο καιρό έπαθε ηλεκτροπληξία κάποια νοσηλεύτρια. Ελάτε βρε παιδιά και τι έγινε. Μωρέ πάει μπροστά η ΝΔ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση; Αυτό έχει σημασία. Θα ασχοληθούμε τώρα με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος; Τι μας λέτε τώρα. Χαίρε Καίσαρα Μητσοτάκη. Το μαγαζί σου καλά λειτουργεί. Άλλωστε αναδύει υπέροχες μυρωδιές. Μυρίζεστε εκλογές, τυλιχτό με πίτα χοιρινό και τζατζίκι, ουζάκι με χταπόδι, ακόμη και η αδιαφορία σας όλων για τα ζωτικής σημασίας προβλήματα μυρίζει, βρωμάει σαπίλα και διαφθορά. Έτσι, επαναπαύσου στα προεκλογικά μαγειρέματα και θα "φάτε" καλά. Όλοι σας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...