Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αργυρούπολη-Ελληνικό και Γλυφάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αργυρούπολη-Ελληνικό και Γλυφάδα

Εξαιτίας διεξαγωγής αγώνα δρόμου

Σε ισχύ θα τεθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δήμους των νοτίων προαστίων της Αττικής σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου λόγω της διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «40ος Αγώνας Δρόμου Υγείας 10 χλμ.».

Συγκεκριμένα από τις 08.30 έως τις 12.30, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Αργυρούπολης-Ελληνικού και Γλυφάδας ως εξής:

  • Στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της από το ύψος των εγκαταστάσεων Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ευρυάλης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα.
  • Επί της οδού Διαδόχου Παύλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευρυάλης και Γρηγορίου Λαμπράκη.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

1
σχόλιο
  1. avatar EL GRECO

    Ε Λ Ε Ο Σ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ Κ Λ Ε Ι Σ Ι Μ Α Τ Α ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ..! ΚΑΘΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ''ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ'' , ΠΟΡΕΙΕΣ , ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΛΠ..! Τ Ι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ..? ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ...ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ..? Θ Ε Τ Ι Κ Ε Σ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΣΥΛΛΟΓΩΝ , ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΛΠ .. ΚΑΤΑΝΤΑ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΣ...ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ..! ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ Μ Η Ν ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! Ε''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ'' ΚΙΝΗΣΕΩΝ..? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...