Αχαρνές: Συνελήφθησαν 3 άτομα, δύο γυναίκες και άντρας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Αχαρνές: Συνελήφθησαν 3 άτομα, δύο γυναίκες και άντρας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Οι δύο από αυτούς προσπάθησαν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς

Συνελήφθησαν χθες (24/11) το μεσήμερι, στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 3 ημεδαποί, δύο γυναίκες 31 και 48 ετών και άντρας 46 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων για τους δύο τελευταίους.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ στο πλαίσιο δράσεων για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των τριών ατόμων στη διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή των Αχαρνών, εντοπίστηκε και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα που έγινε βρεθήκαν στην κατοχή και στο σπίτι τους και κατασχέθηκαν:16,8 γραμμ. κοκαΐνη ,118,4 γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη ,το χρηματικό ποσό των 385 ευρώ, 56 γραμμ. μαγειρική σόδα για τη νόθευση ναρκωτικών ουσιών, μία ζυγαριά ακριβείας και 2 κινητά τηλέφωνα, σημειώθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση ο 46χρονος και η 48χρονη προσπάθησαν να ματαιώσουν με κάθε τρόπο τη σύλληψή τους αντιστεκόμενοι σθεναρά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.