«Κιβωτός του Κόσμου»: «Τον είδα να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό του 19χρονου», ισχυρίζεται 18χρονη πρώην τρόφιμος

«Κιβωτός του Κόσμου»: «Τον είδα να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό του 19χρονου», ισχυρίζεται 18χρονη πρώην τρόφιμος

«Είδα τον πάτερ στη θάλασσα. Ο .... να πιάνει τον .... και να τον πετάει σαν παιχνίδι», είπε το κορίτσι

Μια μαρτυρία που επιβεβαιώνει τα όσα καταγγέλει ο 19χρονος για σεξουαλική κακοποίηση στην «Κιβωτό του Κόσμου», έφερε στο προσκήνιο το Star για υψηλόβαθμο στέλεχος της ΜΚΟ. Η 18χρονη Χριστίνα είδε με τα μάτια της τον εν λόγω άνδρα να κάνει άσεμνες χειρονομίες.

«Είδα τον πάτερ στη θάλασσα. Ο .... να πιάνει τον .... και να τον πετάει σαν παιχνίδι. Στο σημείο που τον έπιανε τού είχε βάλει το χέρι μέσα από το μαγιό. Το έχω δει με τα μάτια μου».

Μάλιστα μετά την εικόνα που αντίκρυσε, ο 19χρονος την προσέγγισε, όπως υποστηρίζει, και της αποκάλυψε τι βίωσε: «Ο 19χρονος μετά μου εξομολογήθηκε ό,τι συνεβη και μου είπε να μείνει μεταξύ μας».

Το κορίτσι, το οποίο δε φοβάται και μιλάει με το πρόσωπό της, είχε παρατηρήσει μια... «αδυναμία» υψηλού στελέχους της «Κιβωτού του Κόσμου» στο πρόσωπο του 19χρονου: «Ζητούσε από τον... άσχημα πράγματα. Να του βάλει και να του βγάλει τα παπούτσια, να του βάλει να φάει, να σηκώνει βαλίτσες. Μόνο ο..., κανένα άλλο παιδί. Τον 19χρονο τον έπαιρνε παντού μαζί του. Καλαμάτα, Χίο, 'Ηπειρο, σε όποιο ταξίδι πήγαινε ήταν κι ο 19χρονος».

Η Χριστίνα μίλησε για «να προστατευθούν τα παιδιά της Κιβωτού». Παράλληλα, η νεαρή στη συνέντευξη μίλησε και για τα «πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντωνίου.

«Ο... ήταν κακός, ψυχρός, απότομος, άκουγαν το όνομά του και κρύβονταν πίσω από τους τοίχους, τους μείωνε. Στον Βόλο νομίζω είχε χτυπήσει τρία παιδια» είπε μεταξύ άλλων.

Όσο για την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά, η Χριστίνα είπε πως αφ'ενός ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του πατρός Αντωνίου περί «παραβατικών παιδιών» και αφ'ετέρου θέλει να προστευθούν τα παιδιά στα οποία, όπως είπε, «τους συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι».