Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο Ηλίας Μίχος «έδωσε» τον «Γιώργο» ως μαστροπό της ανήλικης

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο Ηλίας Μίχος «έδωσε» τον «Γιώργο» ως μαστροπό της ανήλικης

Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση φέρεται να υποστηρίζει ότι το πρόσωπο αυτό εξέδιδε το κορίτσι πριν από τον ίδιο

Ένα νέο πρόσωπο που φέρεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προώθηση στην πορνεία της 12χρονης από τον Κολωνό, υπέδειξε ο κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία της ανήλικης, Ηλίας Μίχος.

Ο 53χρονος μέχρι τώρα επαναλαμβάνει πως είχε «ερωτική σχέση» με την ανήλικη με τη συναίνεσή της και πως δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. Αντίθετα, υποστηρίζει πως ο άνδρας, τον οποίο κατονόμασε, εξέδιδε τη 12χρονη πριν τη γνωρίσει. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το όνομα του συγκεκριμένου άνδρα είναι «Γιώργος», είναι κάτοικος Κολωνού, δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια του παιδιού, αλλά ούτε σχετίζεται με τον Ηλία Μίχο.

Μάλιστα, στην τέταρτη κατάθεσή της η 12χρονη φέρεται να αναφέρθηκε στον «Γιώργο» και να είπε, ότι την οδηγούσε σε ένα Airbnb, που βρίσκεται σε συγκεκριμένη οδό κοντά στη γειτονιά της. Γι’ αυτό τον λόγο και η πλευρά του Ηλία Μίχου υποστηρίζει, πως οι αρχές θα πρέπει να ερευνήσουν τον ρόλο του στην υπόθεση και ενδεχομένως να του ασκήσουν δίωξη για βιασμό και μαστροπεία, όπως έχει γίνει και στον ίδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Star, ο προφυλακισμένος 53χρονος είναι πολύ ανήσυχος τον τελευταίο καιρό και φοβάται, μήπως διευρυνθούν οι κατηγορίες σε βάρος του. Γι’ αυτό ίσως έχει αρχίσει και κατονομάζει πρόσωπα, θέλοντας έτσι να μην πάρει πάνω του όλη την ευθύνη, για τα όσα βίωσε η 12χρονη.