Πάτρα: Χτύπησε άσχημα την πρώην σύζυγό του έξω από το σχολείο του παιδιού τους

Πάτρα: Χτύπησε άσχημα την πρώην σύζυγό του έξω από το σχολείο του παιδιού τους

Πώς σώθηκε από τα χέρια του

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βγαίνει στο φως της δημοσιότητας.

Για πέντε ημέρες νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο της Πάτρας, μια μητέρα ανήλικου παιδιού μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον πατέρα του παιδιού της και πρώην σύντροφό της.

Η γυναίκα έφθασε στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας, συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον δικηγόρο της, για να καταγγείλει το περιστατικό που της συνέβη, προ ημερών, και μάλιστα στο σχολείο του μόλις 5 ετών αγοριού της, ενώ περίμενε -με άλλες μητέρες- να το πάρει, αλλά και δέχθηκε επίθεση «χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς καμία αφορμή» όπως λέει η ίδια, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ο άνδρας, που να σημειωθεί έχει «παρελθόν» με την Αστυνομία, άρχισε να την χτυπά με μανία στο πρόσωπο και να την βρίζει χυδαία.

Οι άλλες μανάδες τα έχασαν και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, αλλά ο ο πρώην σύζυγος είχε ήδη καταφέρει στην πρώην του πολλά χτυπήματα, ικανά να τη στείλουν στο νοσοκομείο.

Τα μάτια της «κατάμαυρα», ενώ έφερνε μώλωπες και σε άλλα σημεία του προσώπου της.

Η μητέρα βρέθηκε στο έδαφος και ούρλιαζε από τους πόνους, όμως εκείνος συνέχιζε απτόητος να την χτυπά. Μητέρες μαθητών – έστω κι αν έτρεμαν από τον φόβο τους – έπεσαν πάνω στον άνδρα, που τελικά έφυγε φοβούμενος ότι θα συλληφθεί και εξαφανίσθηκε, πριν φθάσουν εκεί οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...