«Κιβωτός του Κόσμου: Πού βρίσκονται ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα – Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

«Κιβωτός του Κόσμου: Πού βρίσκονται ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα – Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

«Ξεψαχνίζουν» τους λογαριασμούς της ΜΚΟ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», ενώ συνεχίζονται σήμερα οι καταθέσεις για τα περιστατικά κακοποιητικής συμπεριφοράς στη δομή.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε τη συνεργασία του με διεθνή εταιρεία ορκωτών λογιστών για τον έλεγχο της λειτουργίας του φορέα καθώς και με έγκριτο δικηγορικό γραφείο.

Την ίδια στιγμή, τη διαδρομή που έχουν ακολουθήσει τα εκατομμύρια που δόθηκαν στην «Κιβωτό του Κόσμου» εδώ και δεκαετίες ερευνά ο επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος κ. Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Οι ισολογισμοί, μάλιστα, της ΜΚΟ δείχνουν πως τα εκατομμύρια που λάμβανε από δωρεές επιχειρηματιών και απλών πολιτών, έφταναν τα 5 εκατ. ευρώ.

Εμφάνιζε δε, πλεόνασμα μεταξύ 500.000 ευρώ έως 1.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον ALPHA και την εκπομπή «Super Κατερίνα», κανένας από την Κιβωτό του Κόσμου δεν γνωρίζει πού βρίσκονται.

Ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου ιερέας Αντώνιος Παπανικολάου και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή που είχαν δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, έκτοτε αγνοούνται.

Μέχρι πρότινος, ο πατέρας Αντώνιος έμενε σε μία δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτήριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά.