Κολωνός: Ελεύθερος με όρους 36χρονος που είχε στην κατοχή του φωτογραφίες της 12χρονης

Κολωνός: Ελεύθερος με όρους 36χρονος που είχε στην κατοχή του φωτογραφίες της 12χρονης

Ο κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχτηκε ότι έστειλε μικρά χρηματικά ποσά τα οποία στο σύνολό τους δεν ξεπερνούν τα 140 ευρώ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο 39χρονος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς στην κατοχή του εντοπίστηκαν φωτογραφίες της οι οποίες του είχαν σταλεί διαδικτυακά.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, ομόφωνα, αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία, με χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής, αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος έγινε αποδέκτης φωτογραφιών, μέσω βάιμπερ, από ένα προφίλ με γυναικείο όνομα, το οποίο δεν ήταν της 12χρονης.

Ο 36χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως η διαδικασία του κίνησε υποψίες και για το λόγο αυτό ζήτησε με φορτικό τρόπο να του αποσαφηνιστεί η ηλικία γιατί η ίδια είχε αναφέρει ότι ήταν 17 ετών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, στην προσπάθεια του να ταυτοποιήσει το πρόσωπο με το οποίο επικοινωνεί και την ηλικία του ζήτησε φωτογραφίες.

Ο κατηγορούμενος απολογούμενος φέρεται να παραδέχτηκε ότι έστειλε μικρά χρηματικά ποσά τα οποία στο σύνολό τους δεν ξεπερνούν τα 140 ευρώ.