Πλειστηριασμοί: Κραυγή αγωνίας από άνεργη μητέρα με δύο παιδιά – «Το fund αρνείται κάθε διακανονισμό»

Πλειστηριασμοί: Κραυγή αγωνίας από άνεργη μητέρα με δύο παιδιά – «Το fund αρνείται κάθε διακανονισμό»

«Δεν ξέρω τι να κάνω. Με ενοχλούν καθημερινά. Είμαι άνεργη με δύο παιδιά και με πετάνε στον δρόμο»

Στον απόηχο των αντιδράσεων για την έξωση από την πρώτη κατοικία της συνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού, λόγω τραπεζικού χρέους, συγκλονίζει η υπόθεση μιας άνεργης γυναίκας, χωρισμένης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, που έχει διορία λίγων ημέρων για να φύγει από το σπίτι που αγόρασε με δάνειο, αλλά αδυνατεί να το ξεπληρώσει.

«Δεν ξέρω τι να κάνω. Με ενοχλούν καθημερινά. Είμαι άνεργη με δύο παιδιά και με πετάνε στον δρόμο», είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», συμπληρώνοντας πως «έστειλαν τον πολιτικό μηχανικό να το εκτιμήσει και με άφησαν να μείνω μέχρι τον Νοέμβριο. Τους ζήτησα να το νοικιάσω και δεν με ακούνε,. Είμαι χωρισμένη, είμαι μόνη μου, είμαι άνεργη με δύο ανήλικα παιδιά».

«Το χρέος μου έχει ανέλθει σε 54000 ευρώ. Δεν έχω να πληρώσω ούτε την μεταφορική. Πού θα πάω; Τι θα κάνω; Η οικογένεια μου είναι στην επαρχία. Ζητάω παράταση μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς και αρνούνται. Πού θα πάω τα παιδιά μου;», είπε με φωνή τρεμάμενη και σε προφανή ένταση η γυναίκα, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μαρία Αναστασοπούλου.

«Τρέμω και εγώ και τα παιδιά μου… Όποιος με ακούει, θέλω να με καταλάβετε, δεν είμαι καλά, χρειάζομαι βοήθεια, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω», είπε απεγνωσμένη η άνεργη μητέρα, η οποία καλείται σε λίγες ημέρες να εγκαταλείψει το σπίτι της.

2
σχόλια
  1. avatar ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ Δ Ι Α Π Λ Ε Κ Ο Μ Ε Ν Ω Ν ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΕΡΕΙΩΝ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ..! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ..? ΚΑΙ Π Ω Σ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΞΕΝΑ (?) FUND ΣΕ ΑΥΤΑ..? ''ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ'' ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΑ FUND..? Η ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ..? ΠΟΣΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ/''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ'' ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ FUND..? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 100.000 ΕΥΡΩ..ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ.." ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕΓΑΤΟΝΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ''ΥΠΕΡΑΝΩ'' ΥΠΟΨΘΑΣ! Ν Τ Ρ Ο Π Η ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

  2. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Κύριοι "ευυπόληπτοι" πολιτικοί, δικαστικοί και τραπεζικοί, ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ. Μπορείτε να καμαρώνετε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...