«Κιβωτός του Κόσμου»: Ο πάτερ Αντώνιος κυκλοφορούσε με «σωματοφύλακες» πρώην τρόφιμους της ΜΚΟ

«Κιβωτός του Κόσμου»:  Ο πάτερ Αντώνιος κυκλοφορούσε με «σωματοφύλακες» πρώην τρόφιμους της ΜΚΟ

Καταγγέλλεται ότι οι άνθρωποι αυτοί συμπεριφέρονταν ιδιαίτερα σκληρά στα παιδιά των δομών

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση με τις καταγγελίες που αφορούν την κακοποίηση παιδιιών στην «Κιβωτό του Κόσμου». Αρνητικός πρωταγωνιστής μέχρι τώρα είναι ο πάτερ Αντώνιος, ο οποίος ίδρυσε τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση και στο προσκήνιιο έρχονται νέες αποκαλύψεις που αφορούν το προφίλ του και που τον θέλουν να κυκλοφορούσε με σωματοφύλακες.

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται μέσω των καταγγελιών που ολοένα και πληθαίνουν για την «Κιβωτό του Κόσμου» και το ηγετικό στέλεχος, τον πάτερ Αντώνιο. Συγκεκριμένα, φέρεται πως ο πάτερ κυκλοφορούσε με ορισμένους άντρες γύρω του σε ρόλο σωματοφυλάκων, οι οποίοι μάλιστα ήταν πρώην τρόφιμοι των δομών της «Κιβωτού», όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Πρόκειται για παιδιά από κακοποιητικές οικογένειες που βρήκαν καταφύγιο στην «Κιβωτό του Κόσμου» και ύστερα παρέμειναν ως εργαζόμενοι εκεί και «φύλακες» του πατέρα Αντωνίου. Μάλιστα φέρεται πως οι άνθρωποι αυτοί συμπεριφέρονταν ιδιαίτερα σκληρά στα παιδιά των δομών.

Αυτά όλα τα στοιχεία, αλλά και οι καταγγελίες που έχουν γίνει για την σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου, για τον οποίο φέρεται να γνώριζε και η πρεσβυτέρα, αλλά και για βίαιη συμπεριφορά σε άλλα παιδιά, εξετάζονται όλα από τις αρχές.