Βίντεο ντοκουμέντο από τη μετωπική σύγκρουση στη Βουλιαγμένης – 80χρονος πήγαινε ανάποδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη μετωπική σύγκρουση στη Βουλιαγμένης – 80χρονος πήγαινε ανάποδα

Τι είπε ο 40χρονος οδηγός που σώθηκε από θαύμα

Κάμερα από κατάστημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης 4 στη Βούλα κατέγραψε τη στιγμή που 80χρονος, που κινείται με το αμάξι του ανάποδα για περίπου 1,5 χλμ, συγκρούεται μετωπικά με το αυτοκίνητο 40χρονου, το οποίο ντελαπάρισε.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης 16/11, ενώ τόσο ο 40χρονος, όσο και ο ηλικιωμένος με τη σύζυγό του σώθηκαν από θαύμα.

«Έσπασα το τζάμι του οδηγού και βγήκα»

«Στην αριστερή ήμουν εγώ, δεξιά στη μεσαία υπήρχε άλλος και ξαφνικά είδαμε τα φώτα και έγινε το κακό. Από τον τρόμο μου προσπάθησα να διαφυλάξω το κεφάλι μου τουλάχιστον, κράτησα το τιμόνι δυνατά, έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα από τα χέρια και τουλάχιστον γλίτωσε το κεφάλι» είπε ο 40χρονος πριν λίγες μέρες στο Live News.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος μπήκε με τη σύζυγό του από την οδό Καλύμνου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και συνέχισε την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

«Το πιο σημαντικό από όλα ήτανε το ότι επειδή είχε κολώνες εκεί στη νησίδα και τα δέντρα, δεν πέρασα και στην άλλη μεριά, γιατί φαντάζεστε τι θα παθαίνανε και οι από εκεί, το ίδιο σοκ άμα έβλεπαν ένα αμάξι από το πουθενά να έρχεται από τον αέρα και να πέφτει από εκεί» είπε.

Το όχημα του 40χρονου κατέληξε ντελαπαρισμένο στη νησίδα, σχεδόν σαν μία άμορφη μάζα. «Μετά ήταν ανάποδα το αυτοκίνητο, εγώ δεν μπορούσα να βγω, αλλά επειδή στάζανε βενζίνες και φοβήθηκα μην αρπάξει φωτιά, έσπασα το τζάμι του οδηγού και βγήκα. Οι πόρτες δεν άνοιγαν, το αμάξι ήταν ντελαπαρισμένο με τον ουρανό προς τα κάτω».