Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τι υποστηρίζει ο 60χρονος που αγόρασε πορνογραφικό υλικό της ανήλικης

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τι υποστηρίζει ο 60χρονος που αγόρασε πορνογραφικό υλικό της ανήλικης

Ο συνταξιούχος έχει κληθεί να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση για την εμπλοκή του

«Βρέθηκα να κατηγορούμαι χωρίς να το καταλάβω» δηλώνει ο 60χρονος συνταξιούχος ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, κατηγορούμενος για κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Ο 60χρονος που ταυτοποιήθηκε να είναι ένας από τους άνδρες που αγόρασε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης από τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση, Ηλία Μίχο, μίλησε στην εκπομπή Live News, για την εμπλοκή του στην υπόθεση. «Η 12χρονη μου έστειλε μήνυμα στο blindchat και μου είπε ότι είναι 17 χρονών. Αρχίσαμε να μιλάμε. Είναι λάθος μου που μιλούσα με ανήλικη, αλλά αν ήξερα ότι πρόκειται για 12χρονο παιδί, δεν θα είχα ανταλλάξει ούτε δεύτερη κουβέντα» υποστηρίζει.

Ωστόσο και ο άνδρας αυτός, ο οποίος είναι συνταξιούχος, φέρεται να δήλωνε στο προφίλ του 37 ετών, με επάγγελμα που σχετίζεται με τα οικονομικά. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ήταν ένα από τα άτομα που πλήρωσαν τον Ηλία Μίχο, για να πάρουν βίντεο και φωτογραφίες της ανήλικης, κάτι που ο ίδιος αρνείται, όπως αρνείται και το ότι την συναντησε.

«Η ίδια μου πρότεινε να συναντηθούμε, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ. Μετά την άρνησή μου, μου έστειλε μια φωτογραφία της και μου ζήτησε να της στείλω χρήματα. Της απάντησα, ότι θα το κάνω, χωρίς όμως να το έχω πάρει πολύ στα σοβαρά. Αυτό μάλιστα αποδεικνύεται και από μηνύματα που μου έχει στείλει και στα οποία με αποκαλεί ψεύτη. Συγκεκριμένα, έγραφε: "Είσαι ψεύτης και απατεώνας. Μου είπες ότι θα μου βάλεις τα λεφτά, αλλά τίποτα ακόμα"» ανέφερε στην εκπομπή.

Ο 60χρονος επιμένει, ότι έδωσε χρήματα στη 12χρονη, επειδή τη λυπήθηκε και όχι επειδή ήθελε να αποκτήσει υλικό παιδικής πορνογραφίας. «Πάνω στην κουβέντα μου είχε πει ακόμη, ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ότι η μητέρα της είναι άρρωστη και ότι έχει καρκίνο. Έτσι, προχώρησα δύο φορές σε τραπεζικές καταθέσεις. Για το σκοπό αυτό, η 12χρονη μου είχε δώσει ένα αριθμό τραπεζικού λογαριασμού» λέει χαρακτηριστικά.

Συμπληρώνει δε, ότι «όταν διαπίστωσα, ότι ανήκει σε άλλο πρόσωπο, την ρώτησα γιατί δεν μου δίνει δικό της λογαριασμό, ενδεικτικό του γεγονότος ότι την θεωρούσα 17χρονη. Μου απάντησε, ότι ανήκει στη μητέρα της και δεν επέμεινα περαιτέρω. Έκανα συνολικά δύο καταθέσεις, συνολικού ποσού 45 ευρώ. Δεν την συνάντησα ποτέ και η μοναδική μας επαφή περιορίστηκε σε μια βιντεοκλήση. Δυστυχώς, από την εικόνα της στην οθόνη δεν κατάλαβα την ηλικία της».

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη στα χέρια τους μια σειρά από μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο 60χρονος κατηγορούμενος με το προφίλ της 12χρονης στην διαδικτυακή εφαρμογή. Σε συνεργασία με τον δικηγόρο του θα προσπαθήσει να πείσει την ανακρίτρια, ότι είναι αθώος και ότι το όνομά του μπλέχτηκε άδικα. «Όλο αυτό το έκανα τελείως ευκαιριακά. Προκύπτει άλλωστε από τα κινητά μου και τις ηλεκτρονικές συσκευές, τα οποία είναι στη διάθεση των Αρχών, ότι δεν έχω μπει ποτέ σε σάιτ παιδικής πορνογραφίας, ούτε είχα αναζητήσει με άλλο τρόπο τέτοιο υλικό» λέει.