Κηφισιά: Ανήλικος έμπαινε σε καταστήματα και έκλεβε χρήματα και προσωπικά έγγραφα των υπαλλήλων

Κηφισιά: Ανήλικος έμπαινε σε καταστήματα και έκλεβε χρήματα και προσωπικά έγγραφα των υπαλλήλων

Η δράση του καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας

Ένας ανήλικος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στην Κηφισιά από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για κλοπές από καταστήματα στην περιοχή.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες στις 16 Νοεμβρίου ο ανήλικος εισήλθε σε κατάστημα με το πρόσχημα του πελάτη και κατευθυνόμενος στο υπόγειο, όπου βρίσκονταν οι τουαλέτες, παραβίασε κλειδωμένη πόρτα γραφείου και αφαίρεσε πορτοφόλι υπαλλήλου, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και προσωπικά έγγραφα, ενώ οι κινήσεις του καταγράφονταν από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από αναζητήσεις κατάφεραν να εντοπίσουν τον ανήλικο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ που είχε αφαιρέσει από την παθούσα υπάλληλο.

Επιπρόσθετα, εξιχνιάστηκε μία ακόμα περίπτωση κλοπής, την οποία είχε τελέσει ο ανήλικος με παρόμοιο τρόπο σε άλλο κατάστημα στην περιοχή της Κηφισιάς στις 12 Νοεμβρίου, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα υπαλλήλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε με τη σχηματισθείσα δικογραφία στον Αρμόδιο Εισαγγελέα.