Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Απολογείται στην ανακρίτρια ένας 45χρονος για κατοχή πορνογραφικού υλικού

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Απολογείται στην ανακρίτρια ένας 45χρονος για κατοχή πορνογραφικού υλικού

Ο κατηγορούμενος που είχε αγοράσει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της ανήλικης από τον Ηλία Μίχο είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει

Ένας 45χρονος θα είναι ο πρώτος που θα απολογηθεί στην ανακρίτρια της Τετάρτη στο πλαίσιο του νέου κύκλου ερευνών στην υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, που αγορά στην κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού της ανήλικης από τον Ηλία Μίχο.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε, ότι μια σειρά από άτομα κατέθεταν από 20 έως 25 ευρώ, για να αποκτήσουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης. Ένας από αυτούς είναι και ο 45χρονος ιδιώτης. Ο άνδρας αυτός προσήλθε αυτοβούλως τις προηγούμενες μέρες στη ΓΑΔΑ, για να καταθέσει και πλέον κατηγορείται για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκου, με τον ίδιο να υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή, ότι δεν συνάντησε ποτέ την 12χρονη.

Όπως έχουν διαπιστώσει οι αστυνομικοί, που συμμετέχουν στην έρευνα, οι πληρωμές για την ανταλλαγή πορνογραφικού υλικού γίνονταν μέσω τραπεζικής συναλλαγής, με τις Αρχές να προσπαθούν να διαπιστώσουν, αν αυτά τα χρήματα καταθετόταν στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης ή και σε άλλους, που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εκπομπή Live News, για το ίδιο αδίκημα έχει ταυτοποιηθεί και ένας 60χρονος, ο οποίος είχε ανταλλάξει και μηνύματα με την 12χρονη, μέσα στα οποία είχαν εκφραστεί και απειλές, από αυτόν που διαχειριζόταν το προφίλ της ανήλικης, ενώ υπήρξε και μία αναπάντητη κλήση από το κίνητό του στον αριθμό του κοριτσιού. Βάσει των στοιχείων που έχει στην διάθεσή της η Αστυνομία, ο 60χρονος έχει καταθέσει δύο φορές χρηματικό ποσό, την πρώτη 20 ευρώ και την δεύτερη 25 ευρώ, προκειμένου να λάβει φωτογραφίες και βίντεο με την 12χρονη.