Βρέθηκε σώα η 46χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Χαϊδάρι

Βρέθηκε σώα η 46χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Χαϊδάρι

Την εντόπισαν αστυνομικοί στην περιοχή της Νέας Σμύρνης – Οι απώλειες που της στοίχισαν

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια με την εξαφάνιση της 46χρονης Παναγιώτας Φουρνιώτη στις 13 Νοεμβρίου από το Χαΐδάρι.

Η γυναίκα για την οποία είχε εκδώσει Missing Alert το «Χαμόγελο του Παιδιού», εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην Νέα Σμύρνη και βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, θα βρίσκεται κοντά στην 46χρονη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το patrisnews.gr, το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την ίδια. Κόρη γνωστού επιχειρηματία της Αμαλιάδας με κρεοπωλείο, βίωσε λίγους μήνες νωρίτερα την απώλεια του πατέρα της από κορονοϊό, γεγονός που σε συνδυασμό με την προ ολίγων μηνών απώλεια και του πεθερού της, της στοίχισαν σημαντικά. Όλοι την περιγράφουν ως ένα χαμογελαστό κορίτσι, ευγενική και πάντα ευδιάθετη.

Ωστόσο, καταρρακώθηκε από τις δύο αυτές απώλειες και το χαμόγελο που τη διέκρινε, έσβησε. Το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε νοσηλευτικό ίδρυμα στην Αθήνα, όπου και νοσηλευόταν λαμβάνοντας θεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει τις απώλειες που βίωσε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιχειρήσει και πάλι να το σκάσει αλλά οι αρχές είχαν καταφέρει να την εντοπίσουν άμεσα.