Ηράκλειο: 44χρονος ήπιε μισό μπουκάλι καυστικού υγρού – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Ηράκλειο: 44χρονος ήπιε μισό μπουκάλι καυστικού υγρού – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τραχειοτομή

Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου νοσηλεύεται ένας 44χρονος από το Ηράκλειο, που κατανάλωσε καυστικό υγρό.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο 44χρονος πήγε στο σπίτι της μητέρας του σε περιοχή του Ηρακλείου και της είπε «μαμά ήπια αυτό», ενώ ταυτόχρονα έτεινε προς το μέρος της το μπουκάλι του καυστικού υγρού. Άμεσα οι γονείς του ειδοποίησαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου αρχικά νοσηλεύθηκε στη Β’ Παθολογική κλινική.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους γιατρούς, ότι κατανάλωσε δύο μπουκάλια καυστικού υγρού. Ωστόσο οι θεράποντες ιατροί από τα αποτελέσματα των αξονικών εξετάσεων καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι πρέπει να ήπιε περίπου μισό μπουκάλι καυστικού υγρού. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα «εάν είχε καταναλώσει δύο μπουκάλια, η κατάσταση της υγείας του θα ήταν κρίσιμη από την πρώτη στιγμή, ενώ στην περίπτωση του το υγρό έδρασε μετά από τουλάχιστον 12 ώρες έπειτα από την πρώτη αξονική τομογραφία, οπότε και υπέστη διάτρηση στομάχου».

Μάλιστα, μετά την διαπίστωση της διάτρησης στομάχου ο 44χρονος υπεβλήθη εσπευσμένα χθες το βράδυ σε χειρουργική επέμβαση και τραχειοτομή και αμέσως μετά μεταφέρθηκε άμεσα για νοσηλεία στην ΜΕΘ του Αγίου Νικολάου, καθώς η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου είναι πλήρης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ιατρικές αλλά και αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν, ότι ο 44χρονος έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν να θέσει τέλος στη ζωή του, ενώ πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας ψυχιατρικής φύσης.