Μαρούσι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου

Μαρούσι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου

Θα γίνουν εργασίες την 20η Νοεμβρίου

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, την 20-11-2022 και κατά τις ώρες 08:00΄ έως 12:00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος του παράδρομου της οδού Νερατζιωτίσσης έως το ύψος της οδού Αιγαίου, περιοχής Δήμου Αμαρουσίου.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: δεξιά Ανδ. Παπανδρέου – αριστερά Ιερού Λόχου – συνέχεια Μαραθωνομάχων – αριστερά Αγ. Κωνσταντίνου – συνέχεια Ανδρονίκου – συνέχεια Βύρωνος – αριστερά Φθιώτιδος – δεξιά Πέλικα – αριστερά Αιγαίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

1
σχόλιο
  1. avatar Tsak

    Καλλό θα ήταν γενικά να βρεθεί κάποια λύση για το χάος που δημιουργείται στην Νερατζιωτίσσης ιδιαίτερα με την παράνομη στάθμευση των αυτοκίνητων με την ανοχή και απουσία της τροχαίας λόγω διευκολύνσεων συγκεκριμένων συμφερόντων. Δεν υπάρχει βούληση από ολες τις πλευρές, Υπ. Περιβάλλοντος, Υπουρ. Δημ. Τάξης, Δήμου, Επενδυτές. Δίνονται άδειες οικοδομής χωρίς να προβλέπουν το χάος που δημιουργηθεί στης περιοχές, με καμία πολεοδομική και οικοδομική ρύθμιση σε ολο τον Δήμο το ιδιο ισχύει και για την Ανδ. Παπανδρέου, την Αμαρουσίου Χαλανδρίου, Φραγκοκλησιάς, Κηφισίας κλπ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...