Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε απολογία όσοι αγόρασαν πορνογραφικό υλικό της ανήλικης από τον Ηλία Μίχο

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε απολογία όσοι αγόρασαν πορνογραφικό υλικό της ανήλικης από τον Ηλία Μίχο

Έχουν ταυτοποιηθεί από τις επικοινωνίες με τον 53χρονο κατηγορούμενο και από καταθέσεις χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς

Ένας νέος κύκλος κατηγορουμένων στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό ανοίγει στο πλαίσιο της ανάκρισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση άρχισε να αποστέλλει κλήσεις προς απολογία σε πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, καθώς έχουν ταυτοποιηθεί να λαμβάνουν φωτογραφίες και βίντεο της ανήλικης. Η κατηγορία που αποδίδεται στους νέους κατηγορούμενος είναι αυτής της πορνογραφίας ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Ηλίας Μίχος ήταν εκείνος που διακινούσε φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού εισπράττοντας από 20 έως 70 ευρώ τη φορά, γεγονός που έχει επιβεβαιώσει στις καταθέσεις της και η 12χρονη. Οι νέοι κατηγορούμενοι αναμένεται περάσουν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προς πάσα κατεύθυνση.

Μετά τις απολογίες των νέων κατηγορουμένων ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση. Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση βρίσκονται ήδη στη φυλακή 10 κατηγορούμενοι για βαριά κακουργήματα, μεταξύ των οποίων ο Ηλίας Μίχος και η μητέρα της 12χρονης η οποία έχει ζητήσει την άρση της προσωρινής της κράτησης.