Βόλος: Έδειρε σύζυγο και πεθερά επειδή δεν τον άφηναν να οδηγήσει μεθυσμένος

Βόλος: Έδειρε σύζυγο και πεθερά επειδή δεν τον άφηναν να οδηγήσει μεθυσμένος

Τι υποστήριξε ο 47χρονος

Εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, η υπόθεση 47χρονου άνδρα από περιοχή της Κορίνθου, ο οποίος χτύπησε τη σύζυγο και την πεθερά του όταν εκείνες προσπάθησαν να τον αποτρέψουν από το να οδηγήσει μεθυσμένος.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες (15/11) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου ο άνδρας κατηγορούνταν για ξυλοδαρμό με γροθιές σε βάρος της 41χρονης γυναίκας και της 65χρονης μητέρας της στο πάρκινγκ του λιμανιού της πόλης, όταν η πρώτη επενέβη σε διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του ο δράστης, επειδή ο ίδιος ήθελε να οδηγήσει παρά τη μέθη του.

Συγκεκριμένα ο 47χρονος αντιμετώπιζε επτά κατηγορίες: παράνομη βία και απειλή σε βάρος της συζύγου του, απειλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή κατά της 65χρονης και της 41χρονης κόρης της, εξύβριση κατά συρροή, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Η υπόθεση είχε παραπεμφθεί σε αυτόφωρο και η εκδίκαση της είχε ήδη αναβληθεί άλλες δύο φορές, όπως αναφέρει το thenewspaper.

Ο άνδρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 29 μηνών με τριετή αναστολή, πρόστιμο 1.200 ευρώ και αφαίρεση της άδειας οδήγησης και των πινακίδων του ΙΧ του.