Μύκονος: Με τα ναρκωτικά στα χέρια πιάστηκαν δύο διακινητές

Μύκονος: Με τα ναρκωτικά στα χέρια πιάστηκαν δύο διακινητές

συνελήφθησαν 63χρονος ημεδαπός και 57χρονος αλλοδαπός με ηρωίνη βάρους 98,5 γραμμαρίων

Στη σύλληψη ενός 63χρονου ημεδαπού και ενός 57χρονου αλλοδαπού προέβησαν τα στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών των ανωτέρω στελεχών σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, διενεργήθηκε έλεγχος στην περιοχή της νέας περιφερειακής οδού Μυκόνου, κατά τον οποίο εντοπίστηκε ο 57χρονος να παραλαμβάνει δέμα με περιεχόμενο δυο νάιλον αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες πιθανόν ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους 98,5 γρ.

Επίσης, ο 57χρονος κατείχε και παρέδωσε μια νάιλον αυτοσχέδια συσκευασία με περιεχόμενο πιθανόν ηρωίνης, μικτού βάρους 1,59 γρ., μία χάρτινη συσκευασία με υπολείμματα πιθανόν ηρωίνης μη δυνάμενη να ζυγιστεί, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο. Εν συνεχεία, ο 63χρονος κατείχε και παρέδωσε ακατέργαστη κάνναβη, καθαρού βάρους 1,58 γρ. και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανευρεθέντα. Οι κατασχεθείσες ποσότητες πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, προς εξέταση, ενώ αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο αποστολέας του δέματος.