Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ποιοι έκαναν κράτηση σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής για να συνευρεθούν με την ανήλικη

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ποιοι έκαναν κράτηση σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής για να συνευρεθούν με την ανήλικη

Νέα διάσταση στην υπόθεση δίνει ότι ένα από τα ραντεβού κλείστηκε τον Ιανουάριο του 2022 σύμφωνα με τα αρχεία του ξενοδοχείου

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς σύμφωνα με το Star τρεις από τους ήδη προφυλακισμένους είχαν κάνει κράτηση για να συνευρεθούν με την ανήλικη σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην πλατεία Αττικής.

Από το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου στου σταθμού ωστόσο προκύπτει, ότι η μία κράτηση έγινε τον Ιανουάριο του 2022, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι σήμερα, ο εφιάλτης της 12χρονης φέρεται να ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022. Πρόκειται για κράτηση στο όνομα του 33χρονου προφυλακισμένου για την υπόθεση, υπαλλήλου φαρμακαποθήκης, Αναστάσιου Λαζαρίδη, ο οποίος σύμφωνα με την δικογραφία συνευρέθηκε με την ανήλικη τουλάχιστον δύο φορές και έκανε κράτηση στο ξενοδοχείο της πλατείας Αττικής στις 20 Ιανουαρίου 2022 για το δωμάτιο 204 και πλήρωσε 40 ευρώ.

Η δεύτερη κράτηση έγινε στο όνομα του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση, Ηλία Μίχου. Αυτή πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουλίου του 2022. Έκλεισε το δωμάτιο 211 και πλήρωσε 80 ευρώ, τιμή που δείχνει, ότι επρόκειτο για διανυκτέρευση. Η τρίτη κράτηση έγινε από τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη, ο οποίος συνευρέθηκε με την 12χρονη τουλάχιστον τρεις φορές και σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης, ήταν και ο τελευταίος με τον οποίο συναντήθηκε, ενώ ο ίδιος στην απολογία του υποστήριξε, ότι «το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε». Η κράτηση από τον παιδοβιαστή έγινε στις 18 Σεπτεμβρίου 2022. Έκλεισε το δωμάτιο 101 και πλήρωσε 71 ευρώ, τιμή η οποία σημαίνει ότι επρόκειτο για πολύωρο ραντεβού.

Νέα εντάλματα σύλληψης για πορνογραφικό υλικό ανηλίκου

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, προ των πυλών βρίσκονται νέα εντάλματα σύλληψης και για διακίνηση πορνογραφικού υλικού της ανήλικης. Συγκεκριμένα, ελέγχονται τουλάχιστον τρεις άνδρες, που πλήρωσαν μέσω τράπεζας και πήραν από τον Ηλία Μίχο γυμνές φωτογραφίες του κοριτσιού. Τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση των αρχών, καθώς τους πρόδωσαν τα κινητά τηλέφωνα, αλλά και εμβάσματα.

Ο Ηλίας Μίχος έχει ήδη κατηγορηθεί για διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Οι δικαστικές αρχές τον κατηγορούν, ότι προμηθεύτηκε, κατείχε και διένειμε μέσω διαδικτύου περισσότερες απο τέσσερις φωτογραφίες και περισσότερα από έξι βίντεο που σχετίζονται με αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκου και αποτύπωσε σε ηλεκτρονικό φορέα γυμνή την 12χρονη.