Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Δεν γνωρίζω κανένα από τους συλληφθέντες, όπως δεν γνωρίζουν κι αυτοί εμένα»

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Δεν γνωρίζω κανένα από τους συλληφθέντες, όπως δεν γνωρίζουν κι αυτοί εμένα»

Ο Ηλίας Μίχος για τις συλλήψεις σχετικά με την υπόθεση - «Παρακολουθώ τις εξελίξεις και έχω εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη»

Στις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, στην οποία είναι ο βασικός κατηγορούμενος, αναφέρθηκε μέσα από τις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», ο 53χρονος είπε ότι «από την πρώτη στιγμή έχω αποδεχτεί τη συμμετοχή μου στην υπόθεση. Ό,τι συνέβη με τη 12χρονη μέσα στο μαγαζί μου, το αποδέχομαι. Δεν έχω σχέση με οτιδήποτε εκφεύγει του μαγαζιού μου, όχι μόνο με τη 12χρονη, αλλά και με οποιονδήποτε τρίτο εμπλέκεται στην υπόθεση». Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του Alpha, ο Ηλίας Μίχος υποστηρίζει ότι «δεν γνωρίζω κανένα από τους συλληφθέντες, όπως δεν γνωρίζουν κι αυτοί εμένα. Δεν πήγα ποτέ με τη 12χρονη σε κάποιο ξενοδοχείο ή σε κάποιο οίκο ανοχής».

Όσον αφορά τις επαφές του με την οικογένειά του από τη στιγμή που οδηγήθηκε στις φυλακές, είπε ότι «με τη σύζυγο και τον γιο μου δεν έχουμε καμία επαφή. Με τους μόνους που επικοινωνώ, είναι οι γονείς μου και οι αδελφές μου». Τέλος, όσον αφορά στην υπόθεση, είπε ότι «παρακολουθώ τις εξελίξεις και έχω εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη».