Γιώργος Τράγκας: Σε ανωμοτί εξηγήσεις κλήθηκε η χήρα του, Μαρία Καρρά

Γιώργος Τράγκας: Σε ανωμοτί εξηγήσεις κλήθηκε η χήρα του, Μαρία Καρρά

Φέρεται να απέκρυπτε κάθε χρόνο περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ

Με την ιδιότητα της υπόπτου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά για τη μη υποβολή ή για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες την περίοδο από το 2012 έως το 2021.

Η κ. Καρρά, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, σύμφωνα με πληροφορίες , κλήθηκε από πταισματοδίκη σε ανωμοτί εξηγήσεις για τη διάπραξη κακουργηματικής υποβολής ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, για τα έτη 2012 έως 2016 και για μη υποβολή δήλωσης την τελευταία 5ετία καθώς φέρεται να μην έχει δηλώσει περιουσιακά στοιχεία ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η υπόθεση μπήκε στο στόχαστρο της δικαιοσύνης μετά τη διαβίβαση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών του πορίσματος του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπου Βουτλιώτη. Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα η κα Καρρά φέρεται να απέκρυπτε κάθε χρόνο περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ είτε καταθέσεις της σε ατομικούς ή κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τον εκδότη σύζυγο της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, ή απόκτηση ακίνητης περιουσίας.
Η κα Καρρά αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος της.