Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στην ανακρίτρια η λίστα των 213 που επικοινωνούσαν μαζί της στο BlindChat

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στην ανακρίτρια η λίστα των 213 που επικοινωνούσαν μαζί της στο BlindChat

Το κορίτσι και τα πέντε ανήλικα αδέλφια τους θα αποχωρήσουν από το «Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να φιλοξενηθούν από τη θεία τους και τη γιαγιά τους

Νέος κύκλος συλλήψεων για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό αναμένεται το προσεχές διάστημα, καθώς υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με τα άτομα που επικοινωνούσαν με το προφίλ της ανήλικης στην διαδικτυακή εφαρμογή BlindChat.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει και έχει αποστείλει στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, την πλήρη λίστα με τα 213 άτομα. Η λίστα αυτή περιλαμβάνει τα ονόματα τους, αλλά και τι ακριβώς έκαναν όλοι αυτοί που επικοινωνούσαν με την 12χρονη. Πλέον αναμένεται η δικαστική λειτουργός να αρχίσει να καλεί για κατάθεση τα άτομα αυτά και αναλόγως με τα στοιχεία, ενδέχεται κάποια από αυτά να βρεθούν κατηγορούμενα.

Την ίδια ώρα, με προσωρινή διαταγή εισαγγελέα ανηλίκων η 12χρονη και τα πέντε ακόμη ανήλικα αδέλφια της θα αποχωρήσουν από το «Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να φιλοξενηθούν από τη θεία τους και τη γιαγιά τους. Συγκεκριμένα, δύο εξ’ αυτών θα πάνε στη θεία τους, που κατοικεί στη Λευκάδα και τα τέσσερα θα μείνουν με τη γιαγιά τους, την πεθερά της 37χρονης μητέρας που παραμένει προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.