Μέχρι 7 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για τον 2ο κύκλο της δράσης Her_Research – Υποστηρίζει τις γυναίκες ερευνήτριες

Μέχρι 7 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για τον 2ο κύκλο της δράσης Her_Research – Υποστηρίζει τις γυναίκες ερευνήτριες

Ποιες πρωβουλίες περιλαμβάνει στην ενίσχυση όσων θέλουν να δικτυωθούν με τον επιχειρηματικό κόσμο

Ξεκινάει νέος κύκλος της δράσης Her_Research, που υποστηρίζει τις γυναίκες ερευνήτριες.

Όπως υπενθυμίζεται σε ανακοίνωση, η αυτοχρηματοδοτούμενη δράση του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - Σ.Ε.Γ.Ε. , έχει στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών ερευνητριών σε θέματα τεχνογνωσίας, την πρόσβαση τους στη χρηματοδότηση, την ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών και εμπειριών καθώς και τη διευκόλυνση της δικτύωσής τους στον επιχειρηματικό κόσμο.

Έτσι ο Σ.Ε.Γ.Ε. ανακοίνωσε την έναρξη του 2ου κύκλου της δράσης Her_Research, με την υποστήριξη της στοιχηματικής εταιρείας Betsson Greece, και καλεί όλες τις γυναίκες ερευνήτριες να δηλώσουν συμμετοχή. Η δράση αυτή, ενδεικτικά περιλαμβάνει τις εξής πρωτοβουλίες:

- 3 Ομάδες με ουσιαστική συμμετοχή γυναικών Ερευνητριών θα λάβουν δωρεάν υποστήριξη με συγγραφή ερευνητικών προτάσεων για το Horizon Europe ή το αντίστοιχο ερευνητικό πρόγραμμα, από εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών συμβούλων

- 5 ομάδες με ουσιαστική συμμετοχή γυναικών ερευνητριών θα λάβουν δωρεάν ένα πλήρες εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό πακέτο 5 ωρών από εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών συμβούλων

- Όλες οι συμμετέχουσες ερευνήτριες θα συμμετέχουν σε 2-ωρο εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα τους ερευνητικούς πόρους και 2 ώρες Group Mentoring στο θέμα.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι επωφελούμενες θα έχουν αποκτήσει γνώσεις σχετικές με το σχεδιασμό, τη διαχείριση και την υλοποίηση έργων που χρηματοδοτούνται μέσα από τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής, τονίστηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Οι ενδιαφερόμενες, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, ώστε να προστεθούν στη λίστα των ενδιαφερόμενων έως τις 7 Δεκεμβρίου 2022.