Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Απολογείται αύριο ο 43χρονος ηλεκτρολόγος

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Απολογείται αύριο ο 43χρονος ηλεκτρολόγος

Τι είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς για τις τρεις φορές που συναντήθηκε με την ανήλικη όταν εμφανίσθηκε αυτοβούλως για την υπόθεση

Το κατώφλι της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό θα περάσει αύριο Πέμπτη 10 Νοεμβρίου ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που συνελήφθη με ένταλμα την περασμένη Παρασκευή.

Ο 43χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με την δικογραφία, κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη. Ο ίδιος προανακριτικά αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ο κατηγορούμενος 43χρονος είχε εμφανισθεί αυτοβούλως στις 20 Οκτωβρίου στην Διεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ και είχε υποστηρίξει, ότι δέχθηκε μήνυμα απο το προφίλ της 12χρονης, που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος, προκειμένου να βρεθεί μαζί της σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Το ραντεβού θα κλεινόταν εκεί, γιατί την προηγούμενη ημέρα ο 43χρονος, όπως λέει, αρνήθηκε συνάντηση στο αυτοκίνητο. Tο ραντεβού κλείστηκε στα Σεπόλια, σε αλάνα κοντά στο Μετρό.

Στους αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος μετέφερε τον διάλογο που φέρεται να είχε με το κορίτσι: «θέλω να πάμε σε ξενοδοχείο. Πράγματι, μου είπε, πως ξέρει κάποιο ξενοδοχείο, που έχει ξαναπάει και με οδήγησε προς την πλατεία Αττικής, αλλά φτάνοντας εκεί, μου είπε, ότι δεν επιθυμεί τελικά να πάμε στο ξενοδοχείο, οπότε επιστρέψαμε πάλι στην αλάνα και αφού καθίσαμε λίγο, της είπα, πως αφού δε θέλει να συνευρεθούμε σε κάποιο ξενοδοχείο, να κατέβει από το αυτοκίνητο για να φύγω» φέρεται να είπε ο 43χρονος.

Στην κατάθεση του όμως ο κατηγορούμενος μίλησε για έναν ακόμη χώρο, που έβαλε για πρώτη φορά στις έρευνες και μίσθωση διαμερίσματος airbnb από τον Ηλία Μίχο. Ο 43χρονος υποστηρίζει, ότι κατά την πρώτη συνάντηση τους η 12χρονη του είπε, ότι δεν πηγαίνει σε ξενοδοχείο και πως μέσω του κινητού της αναζητούσε διαμέρισμα airbnb. Πίσω ωστόσο από την αναζήτηση ήταν ο Μίχος, ο οποίος διαχειριζόταν σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα πάντα.

«Μου δήλωσε ότι σε ξενοδοχείο δεν πηγαίνει κι ότι ψάχνει μέσω του κινητού της τηλεφώνου, να βρει κάποιο κατάλυμα τύπου airbnb, προκειμένου να το μισθώσω και να μεταβούμε εκεί. Επειδή όμως και πάλι φοβήθηκα για την ασφάλεια μου, να μεταβώ σε κάποιο σπίτι της επιλογής της, την καληνύχτισα ευγενικά, επιστρέφοντας την στο σημείο από όπου την παρέλαβα πλησίον του σταθμού Μετρό Σεπολίων» ισχυρίστηκε ο 43χρονος.