Νέα υπόθεση revenge porn: Βιντεοσκοπούσε με κρυφές κάμερες προσωπικές τους στιγμές και την εκβίαζε όταν χώρισαν

Νέα υπόθεση revenge porn: Βιντεοσκοπούσε με κρυφές κάμερες προσωπικές τους στιγμές και την εκβίαζε όταν χώρισαν

Το θύμα ανακάλυψε ότι κάποια βίντεο με τον πρώην σύντροφό της κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο

Νέα υπόθεση revenge porn βλέπει το φως της δημοσιότητας, με έναν άνδρα να διαρρέει βίντεο με προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του, τις οποίες είχε μαγνητοσκοπήσει με κρυφές κάμερες στο δωμάτιο που κοιμόταν μαζί της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Tlive, η γυναίκα λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της ενημερώθηκε από φίλους της, ότι κάποια βίντεο που περιείχαν προσωπικές της στιγμές με τον πρώην σύντροφό της, κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο και εκείνη σοκαρισμένη αφού τα είδε, επικοινώνησε με τον πρώην σύντροφο, ο οποίος της παραδέχτηκε, ότι πράγματι ήταν υπεύθυνος για τη διαρροή των βίντεο και της είπε ακόμη, ότι αρχικός του σκοπός ήταν να την εκβιάσει με αυτά, για να της αποσπάσει χρήματα.

Η γυναίκα απευθύνθηκε σε ιδιωτικό ερευνητή, για να μάθει πώς μαγνητοσκοπήθηκαν οι προσωπικές τους στιγμές, αφού η ίδια δεν είχε δώσει ποτέ την συγκατάθεσή της και δεν ήξερε που βρισκόταν η κάμερες. Ο ερευνητής, αφού παρατήρησε τις γωνίες λήψης των βίντεο, βρήκε πως είχαν τοποθετηθεί δύο κρυφές κάμερες στο δωμάτιο της κοπέλας, μία στο κομοδίνο και μια μέσα στο φωτιστικό.