Ηράκλειο: Καθηγητής ξιφασκίας κατηγορείται για τον βιασμό μαθητή του

Ηράκλειο: Καθηγητής ξιφασκίας κατηγορείται για τον βιασμό μαθητή του

Ο δάσκαλος έχει καταγγελθεί δύο φορές στο παρελθόν για επίθεση στην τότε σύντροφό του

Την κατηγορία για τον βιασμό ενός μαθητή του αντιμετωπίζει ένας 36χρονος καθηγητής της μεσαιωνικής σπαθασκίας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega την καταγγελία την έκανε ο ίδιος ο 21χρονος και συγκεκριμένα εξήγησε πως το περιστατικό συνέβη στις 24 Οκτωβρίου.

Μετά από την προγραμματισμένη προπόνησή τους ο 36χρονος φιλοξένησε τον μαθητή στο σπίτι του καθώς θα είχαν προπόνηση και την επόμενη ημέρα που θα γινόταν νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 21χρονου ο προπονητής προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, χωρίς τη συναίνεσή του, προκαλώντας του φόβο και προσβάλλοντας την τιμή και την αξιοπρέπεια του.

Επιπλέον, τον περασμένο Απρίλιο πρώην σύντροφος του προπονητή τον είχε καταγγείλει για επικίνδυνες σωματικές, βλάβες ενώ τέλη Σεπτεμβρίου της επιτέθηκε εκ νέου, χτυπώντας την με μια σκούπα στο πρόσωπο και τα πόδια προκαλώντας της αιμορραγία και διάσειση.

Οι αρχές τον συνέλαβαν στις τρεις του μήνα. Εντοπίστηκε στο κέντρο του Ηρακλείου, έξω από επιχείρηση όπου εργάζεται σαν διανομέας ενώ στην κατοχή του είχε ένα μαχαίρι 20 εκατοστών.

Ο δράστης, ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media ανεβάζοντας εικόνες με μεταμφιέσεις και σπαθιά.

Κατά την έρευνα στην οικεία του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Ο καθηγητής που έχει συλληφθεί, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες και τονίζει πως η αλήθεια θα λάμψει στο δικαστήριο.